Cris Judd face dezvăluiri incendiare: “Nunta cu Jennifer Lopez a fost un circ!”

Nu este uşor să fii căsătorit cu o celebritate de talia lui Jennifer Lopez. A aflat-o pe pielea lui dansatorul Cris Judd, care a fost soţul divei latino timp de nouă luni.

separator
cum-este-sa-fii-casatorit-cu-o-diva-ca-jennifer-lopez-cris-judd-face-dezvaluiri-incendiare-nunta-noastra_1_1_1_size2

Cris Judd a vorbit despre scurta sa casnicie cu Jennifer Lopez şi a lăsat să se înţeleagă că nu i-a fost deloc uşor. „A fost foarte greu. Nu aveam deloc intimitate. În acel moment încetezi să mai fii o persoană normală”, a spus Cris despre acea perioadă din viaţa sa.

cum-este-sa-fii-casatorit-cu-o-diva-ca-jennifer-lopez-cris-judd-face-dezvaluiri-incendiare-nunta-noastra„Nunta noastră a fost un circ. Cred că mai multe persoane au fost arestate pentru că au încercat să escaladeze un munte, încercând să se infiltreze la petrecere”, a spus Judd, care a recunoscut că i-a fost greu să fie în centrul atenţiei.

Cris Judd si Jennifer Lopez s-au cunoscut în 2000, când artista l-a angajat să îi regizeze videoclipul piesei Love Don’t Cost a Thing. S-au îndrăgostit, iar în septembrie 2001 s-au căsătorit. Au divorţat în iunie 2002.

cum-este-sa-fii-casatorit-cu-o-diva-ca-jennifer-lopez-cris-judd-face-dezvaluiri-incendiare-nunta-noastra_2Cris Judd a dezvăluit că l-a deranjat foarte tare lipsa intimităţii, însă nu acesta a fost motivul despărţirii. Dansatorul a mărturisit că pur şi simplu nu s-au mai înţeles.

Jennifer Lopez a vorbit şi ea, de curând, despre relaţiile amoroase cu dansatorii săi. „M-am întâlnit cu doi dansatori. Cu  Cris Judd am avut o căsnicie scurtă – este o persoană extraordinară şi îl iubesc.  Celalalt e Beau (Casper Smart). Tocmai ne-am despărţit. E un prieten bun”, a spus cântăreaţa.

Olga Busuioc și Igor Stribițchi la Nunți Celebre
Articolul anterior
Teo Trandafir, iarăși, pe masa de operație!
Articolul următor
Alte articole interesante