Cum alegi rochia de ocazie!

Mereu este dificil să alegi ținuta în care să te îmbraci atunci când participi la un eveniment important. Însă atunci când merge vorba de o nuntă iar tu ești printre invitatele cele mai importante, alegerea ținutei devine și mai dificilă. Regula esențială: să nu fie albă, pentru a nu eclipsa frumusețea miresei.

separator

Important este să ții cont de vârsta, conformația fizică și principalele tendințe în materie de rochii pentru 2013. Ți-am pregătit câteva sugestii de rochii potrivite pentru ocazii speciale.

Frumusețea și eleganța nu se raportează la vârstă, ci la rafinament, feminitate și atitudine. Astfel, designerii propun viitoarelor soacre, mame și nașe modele de rochii de ocazie din materiale fine, culorile puternice și tăieturi simple.

În ceea ce privește accesoriile, poți opta pentru cele de efect, care să mascheze zonele cu probleme.

De asemenea, decupajele sexy și materialele vaporoase sunt o opțiune pe care merită să o iei în seamă, deoarece vei construi o apariție feminină și senzuală.

În anul 2013, designerii propun rochii de seară cu talia evidențiată și cele din materiale prețioase, precum catifeaua.

Astfel, tendințele anului 2013 în materie de rochii de ocazie pot fi adaptate și personalizate, indiferent de vârstă, personalitate sau stil. Se poartă culorile electrice, materialele pretențioase, rochiile cu talia evidențiată, cele cu decupaje sexi și decolteuri stilizate cu drapaje, nuanțele metalizate și imprimeurile.

2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27 28 29 31
32 33 34

Text: Iulia Arnaut

 

Ascultă noua piesă a Deliei în duet cu cel mai bun prieten!
Articolul anterior
Expertă în sex: ghidul bunelor maniere în pat!
Articolul următor
Alte articole interesante