Cum îți planifici nunta cu un buget mic!

Poţi avea o nuntă frumoasă, cu stil, aşa cum ţi-ai dorit, chiar dacă nu dispui de mulţi bani. În articolul de mai jos te ajut să afli de unde să începi pregătirile de nuntă, cum să stabileşti un buget și care sunt lucrurile cele mai necesare. Dacă vei urma aceste sfaturi poți fi sigură: vei transforma lunile dinainte nunții într-o perioadă plină de creativitate, însă lipsită de stres.

separator

Cum întocmești bugetul nunții:

Dacă calculezi din timp bugetul de nuntă, te va ajuta să estimezi aproximativ costurile. Scrie o listă cu tot ce ai nevoie doar după ce te-ai decis ce buget de nuntă vei avea.

Încearcă să reduci cheltuielile de nuntă: cumpără accesorii mai ieftine și simple, alege pentru aranjamentele nunții flori și fructe mai ieftine și accesibile, fă singură invitațiile și decorul nunții.

Rochia de mireasă

Apelează la o croitoreasă care te va ajuta să-ți coși singură rochia. Astfel originalitatea și stilul tău vor ieși în evidență, iar la final vei putea spune că anume aceasta este rochia de mireasă perfectă.

images (1)Decorează singură localul

Știi cum vrei să arate sala însă nimeni nu te poate înțelege? Există soluția: lasă-ți imaginația să zboare și fă-ți decorul singură. Nu uita, aceasta este ziua ta specială.

Inspiră-te din natură

Cele mai multe perechi optează pentru nunta în sală, însă aceasta nu este o regulă strictă. Un mod frumos și deosebit pentru petrecerea de nuntă este în natură. Tot de ce ai nevoie este un loc frumos, rochie și buchetul de mireasă cât mai simplu și oameni care se vor simți bine la nunta ta.

flower-bouquet   1Nu uita de rude și prieteni, te pot ajuta în reducerea bugetului

Ai vreun fotograf talentat printre rude sau o mătușă care se pricepe sa faca prăjituri? Acum e momentul să-i rogi să te ajute.

Reține: nunțile sunt costisitoare doar dacă alegi să fie așa. Vrei să economisești bani pentru vitoarea casă sau pentru o lună de miere memorabilă? Ai de unde tăia din costuri. Cu puțină imaginație și ajutor îți poți organiza o nuntă de neuitat.

text: Iulia Arnaut

5 accesorii chic pentru podoaba capilară!
Articolul anterior
O zi “Mai dulce” pentru copii şi părinţi!
Articolul următor
Alte articole interesante