Decolteul rochiei de mireasă potrivit siluetei tale!

Deși nu-ți dai seama, de cele mai  multe ori motivul pentru care o rochie nu-ți vine atât de bine pe cât credeai este – linia decolteului. Chiar dacă pare incredibil, anume linia decolteului îți poate strica întreaga ținută. Din fericire însă există câteva reguli care te pot ajuta să alegi o linie a decolteului, care să se potrivească atât formei feței tale, cât și liniei umerilor, a bustului și a siluetei.

separator

Urmărește sfaturile de mai jos și vei arăta impecabil în cea mai frumoasă zi din viața ta!

Decolteu în formă de U!

Rochia cu un decolteu în formă de litera U poate fi mai mult sau mai puțin pronunțată. Anume rochia cu acest tip de decolteu este singura croială potrivită pentru orice tip de siluetă.

4 5

Decolteu în formă de inimă!

La acest tip de decolteu croiala este mai adancă, iar forma este în formă de inimioară, cel puțin în partea superioară. Este recomandat să alegi acest decolteu dacă ești deținătoarea unui bust generos și bine conturat,  și evită-l dacă ai pieptul mic.


Decolteu cu bretele!

De obicei bretelele foarte fine sunt cele care conferă un aer tineresc și proaspăt . Dacă ai brațe tonifiate și subțiri, poartă-l cu plăcere. Dacă ai bustul mare cel mai bine ar fi să-l eviți, deoarece se poate crea un raport nu chiar reușit între suplețea bretelelor și volumul bustului.


Decolteu fără bretele!

Decolteul fără bretele este cel mai popular în rândul rochiilor de mireasă. Acesta  are o tăietură dreaptă care este subliniată de diverse accesorii.


Este bine să-l porți dacă: ai umeri lați, bine definiți și o linie armonioasă a gâtului. Chiar dacă ai pieptul prea mic, poți rezolva problema cu un sutien push-up, fără bretele.

Decolteul pătrat!

Decolteul pătrat este unul foarte geometric. Tăietura din zona decolteului este dreaptă, iar bretelele formează unghiuri de 90 grade cu linia decolteului.


Deși este destul de decupat, reprezintă combinația optimă pentru un decolteu generos.

Decolteul cu umerii lăsați!

Anume acest decolteu accentuează mult mai bine zona umerilor, nu doar cea a claviculei. Evită însă acest decolteu, dacă ai umeri lați.


Decolteu în formă de V!

La rochia cu un așa decolteu de regulă spatele este gol, iar bretelele se leagă după gât. Este recomandat mireselor care au umeri frumoși și interzis mireselor cu umerii lați sau osoși.


 Decolteul înalt!

Acest decolteu are un aspect mai formal și mai serios, dar în același timp este feminin și sexy. De obicei, între linia decolteului și gât se aplică o bucată de material prețios, fin, transparent, precum dantela sau chiffonul.

Sursa foto:biensavvy.ro

Gluk’oZa îşi îngrijeşte tenul şi părul cu metode de la bunica
Articolul anterior
Tărâţea de grâu face minuni în cura de slăbire
Articolul următor
Alte articole interesante