Decorațiuni de nuntă pe care le poți face singură

Să-ți faci singură decorațiunile de nuntă nu este chiar atât de greu, mai ales dacă îți plac lucrurile handmade și ai o fărâmă de talent. În plus, poți personaliza întregul eveniment, punându-ți la propriu amprenta asupra lui.

separator

1. Lanterne handmade din hârtie

Poți crea un decor de poveste cu lanterne din hârtie pe care să le aprinzi când se înserează. Indiferent dacă le așezi pe scări sau la intrarea în salon, ele dau o lumină caldă și sunt incredibil de simplu de realizat. Ai nevoie de hârtie, eventual de niște bucăți de carton ca suport și bineînțeles, de lumânări. Poți scrie diverse mesaje personalizate sau poți desena inimioare, steluțe strălucitoare, orice îți dorești pentru a face o atmosferă romantică.

decoratiuni_DYI1

decoratiuni_DYI2

2. Lumânări plutitoare

Poți aranja mesele nuntașilor chiar dacă nu ești designer florist. Tot ce trebuie să faci este să găsesti niste vase de sticlă potrivite în care să pui câteva lumânări colorate, plutind în apă. Poți completa decorul cu petale de flori, pietricele sau frunze. Iată mai jos câteva variante:

decoratiuni_DYI3decoratiuni_DYI4

decoratiuni_DYI5

3. Mărturii de hârtie pentru nuntași

Decorațiunile origami pot fi folosite pe post de mărturii. Spre exemplu, pentru fete poți face rochițe, iar pentru băieti cămăși sau pantaloni. Nu uita de personalizare, trecând fie inițialele voastre și data nunții, fie numele fiecărui invitat, având astfel și rolul de a le arăta locul unde se pot așeza la masă.

4. Bar sangria personalizat

O sangria este cu atât mai delicioasă cu cât ai ocazia să ți-o prepari pe loc. Oferă-le nuntașilor tăi o experiență inedită, punându-le la dispoziție un bar sangria. Ai nevoie de mai multe sortimente de vin și de vase în care se pun felii de lămâi, portocale, mere sau chiar și alte fructe: struguri, capșuni, etc.

decoratiuni_DYI6

decoratiuni_DYI14

Sursa 

Ce purtau chişinăuiencile în 1930!
Articolul anterior
Primele poze de la nunta lui Vasile Macovei!
Articolul următor
Alte articole interesante