Decorațiuni de nuntă pe care le poți face singură

Vrei să economisești ceva bani la nuntă? Atunci poți începe chiar cu decorațiunile, pe care le poți face singură în loc să apelezi la un specialist.

separator

1. Lanterne din hârtie

Lanternele din hârtie îți pot crea un decor de poveste. Indiferent dacă le așezi pe scări sau la intrarea în salon, ele dau o lumină caldă și sunt simplu de realizat. Ai nevoie de hârtie, niște bucăți de carton ca suport și lumânări. Mai poți scrie pe hârtie diverse mesaje personalizate sau poți desena orice, pentru a face o atmosferă romantică.

decoratiuni_DYI2

2. Lumânări

Mesele nuntașilor le mai poți aranja și folosind lumânări, în loc de flori. Trebuie doar să găsești niște vase de sticlă potrivite în care să pui câteva lumânări colorate, plutind în apă. Poți completa decorul cu petale de flori, pietricele sau frunze. Mai jos vezi câteva variante:

decoratiuni_DYI4decoratiuni_DYI5luminari

3. Origami

Iată câteva tutoriale video care te vor îndruma pas cu pas să realizezi mici minuni de hârtie. Poți scrie chiar și mesaje pe hârtii, transformând totul într-un joc interactiv pentru nuntași.

Steluțe multicolore cu mesaj sau bomboană înăuntru

Fundițe cu care să decorezi restaurantul

4. Mărturii de hârtie

Decorațiunile origami sunt atât de drăguțe încât sigur invitații vor vrea să ia acasă măcar una. Astfel, le poți folosi pe post de mărturii. De exemplu, pentru fete poți face rochițe, iar pentru băieți cămăși. Nu uita de personalizare și scrie pe ele inițialele voastre.

Rochițe din hârtie pentru fete

Cămăși din hârtie

5. Bar personalizat

Oferă-le nuntașilor o experiență inedită, punându-le la dispoziție un bar personalizat. Ai nevoie de mai multe sortimente de vin sau suc și de vase în care să pui felii de lămâi, portocale, mere sau alte fructe. La un bar sangria, invitații își pot prepara singuri băutura. Deasemenea, mai poți scrie și o listă cu instrucțiuni care îi vor ajuta să prepare băutura. De exemplu: 1. alege vinul, 2. adaugă fructe, 3. savurează sangria. Pentru a da o aroma aparte, aceștia mai pot adăuga în băutură și menta proaspătă, busuioc sau rozmarin. Nu uita de zona fără alcool pentru invitații care nu doresc sau nu pot consuma astfel de băuturi.

decoratiuni_DYI6decoratiuni_DYI14 (1)lanterne

Sursa

7.000 de hectare de pădure invadate de omizi, în raionul Strășeni. Specialiștii bat alarma!
Articolul anterior
O femeie a fost găsită fără suflare pe strada Grenoble din Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante