Decorațiuni pentru o nuntă elegantă în 2014!

Atunci când planifici cea mai frumoasă zi din viața ta, ești atentă la fiecare detaliu. Acesta poate face diferența între un eveniment unic și o nuntă obișnuită. Alegerea tematicii nunții, care să se potrivească perfect cu stilul și gustul tău poate fi cel mai dificil pas, însă nu și cel mai imposibil.

separator

Din fericire, tendințele anului 2014 în materie de decorațiuni de nuntă ți-au pregătit culori, texturi, aranjamente și modele speciale și originale, care te vor ajuta să faci o alegere inspirată.

Decorațiuni în culorile curcubeului!

Curcubeul este simbolul bucuriei și al veștilor bune. Nu este necesar să folosești toate cele șapte culori, le poți alege pe cele mai intense, mai calde sau poți alege culorile precum albastru, mov și violet.

Decorațiuni în miniatură!

Aceste decorațiuni creează o atmosferă romantică, dar în același timp jucăușă. Dacă te-ai decis să folosești aceste aranjamente mizează pe suporturi de lumânări și vaze în miniatură, pe aranjamente din flori mărunte și viu colorate. Și desigur nu uita de mărturii, deliciul invitaților și detaliul care face diferența în ochii acestora, care le va aminti și peste ani de frumusețea nunții tale.

Nuanța de verde mentă în decorațiuni!

Nuanța de verde mentă este vedeta anului 2014, datorită rafinamentului pe care o inspiră. În combinație cu alte nuanțe, aceasta poate fi folosită cu succes în cazul nunților organizate primăvara.

Pentru a păstra aerul vintage și delicat, optează pentru flori colorate în verde crud, alb și verde pal.

Decorațiuni handmade

Ai talent la realizarea bijuteriilor și deții inspirația necesară pentru a combina armonios culori și texturi? Atunci nu ezita să confecționezi singură decorațiunile de nuntă. Ghirlandele din hârtie colorată în nuanțe pastelate, felinarele din hârtie și suporturile de lumânări handmade.

Asemenea decorațiuni cu siguranță vor surprinde și vor încanta invitații.

Dacă nu ești înzestrată cu asemenea dar, apelează la ajutorul organizatorilor de evenimente. Aceștea îți vor pune la dispoziție modele ideale în funcție de tematica nunții tale.

Decorațiuni în culori calde

Culorile solare și pastelate ocupă un loc de frunte. Movul, lila, verdele crud, galbenul pal, tangerine – sunt doar câteva dintre culorile de la care designerii au mari așteptări în acest an.

Fie că alegi culorile calde pentru amenajarea întregii săli sau doar pentru a aranja mesele invitaților, decorațiunile de nuntă care amintesc de soare și veselia florilor de primăvară sunt opțiunea perfectă. Designerii recomandă folosirea acestor culori pentru suporturile de lumânări, pentru decorarea scaunelor, precum și pentru buchetele de flori din sala de recepție.

 

Așa arată fiul Nataliei Gherman, nepotul lui Mircea Snegur!
Articolul anterior
Jeanșii boyfriend, din nou la modă!
Articolul următor
Alte articole interesante