Deserturi neconvenționale pentru nunta ta!

Frumos, dulce şi gustos – desertul aşteptat de toată lumea! Ei bine, îți poți uimi invitații cu câteva delicii neconveționale, care nu le întâlneşti la orice nuntă.

Pizza cu fructe

Este probabil cel mai popular fel de mâncare pe care oamenii îl comandă în restaurante. Iar dacă vrei să aduci puțină savoare nunții tale, atunci îți poți surprinde invitații cu felii de pizza ornate cu fructe!

Pizza cu fructe 2 Pizza cu fructe 3 Pizza cu fructe

Sandwich… cu înghețată

Dacă ai organizat o nuntă cu totul ieșită din comun, atunci câteva sandwich-ul din prăjituri cu înghețată se încadrează perfect în decor.

Sendvis... cu inghetata 2 Sendvis... cu inghetata 3 Sendvis... cu inghetata

Înghețată

Pentru cei care planifică nunta în sezonul cald, atunci înghețata poate fi desertul căutat de toți invitații! O poți servi în cadrul unui candy-bar sau purtat de ospătari.

Inghetata 2 Inghetatadesrturi

Vată pe băț

Un alt desert neconvențional mai este și vata pe băț.

Vata pe bat 2 Vata pe bat 3 Vata pe bat

Acadele

Nu doar copiii iubesc acadelele, ci și oamenii mari. Le poți încadra într-o tematică sau îți poți lăsa imaginația să zboare: acadele în formă de „Hello Kitty”, „Angry Birds” sau clovni.

Acadele 2 Acadele 3 Acadele

Gogoși

Gogoșile ne aduc aminte de bucătăria bunicii, locul magic al copilăriei unde aveai oricând intrare fără să plătești bilet. Le poți savura și în ziua nunții, într-o multitudine de forme, toppinguri și culori.

Gogosi 2 Gogosi 3 Gogosi

Clătite

Sunt cele mai simple prăjituri și totodată cele mai nostalgice. Le puteți umple cu ciocolată, crema de vanilie, înghețată sau… cu dulceața bunicii. De asemenea, din clătite mai poți face și tortul miresei.

Clatite 2 Clatite 3 Clatite

Te invit să te delectezi cu ceva dulce și neconvențional din galeria foto de mai jos:

ceva dulce si neconventional  2 ceva dulce si neconventional  3 ceva dulce si neconventional  4 ceva dulce si neconventional  5 ceva dulce si neconventional  6
ceva dulce si neconventional

Sursa

Lentilele de contact purtate necorespunzător pot duce la pierderea vederii
Articolul anterior
Cele mai penibile greșeli de photoshop
Articolul următor
Alte articole interesante