Detaliile unei rochii de mireasă pentru sezonul rece

Miresele care aleg să se căsătorească în sezonul rece se confruntă cu o dilemă serioasă: „Mă va face oare rochia de mireasă să tremur de frig?” . Specialiştii s-au gândit la ele şi le-au pregătit câteva sfaturi care le vor ajuta să nu-şi sarcrifice stilul ţinutei doar pentru că vremea este neprietenoasă. Iată care sunt ele.  

separator

1. Accesoriile

Dacă vrei să nu tremuri de frig poţi purta în ziua nunţii accesorii de sezon. Te poţi înfăşura fie într-un şal lung din blană albă, ori poţi alege un şal lung de caşmir confortabil şi călduros – care te vor ajuta să obţii un look ce va emana eleganţă şi stil, dar în acelaşi timp, îţi vor ţine de cald.

divine2 divine4 isadorable5

2. Mânecile

Dacă nu vrei să optezi pentru exemplele de mai sus, alege atunci o rochie cu mâneci. De pildă, rochia de mireasă cu mâneci sofisticate, care abia îţi acoperă umerii, cea cu mâneci trei sferturi sau chiar rochia cu mâneci lungi.

aire_barcelona1 aire_barcelona2 aire_barcelona3 divine1 divine3
divine4

3. Materiale grele

Cea mai bună parte a modei rochiilor de mireasă pentru sezonul rece este faptul că te poţi răsfăţa în materiale luxoase şi mătăsoase. Iar dacă te gândeşti să-ţi alegi o rochie de mireasă tip prinţesă, atunci sezonul rece este momentul ideal pentru a purta acest model.

isadorable3 isadorable4 isadorable5 ivory1 ivory2
ivory3

4. Ornamentele

Pentru o rochie care iese cu adevărat în evidenţă în sezonul rece, alege un stil care are multe ornamente. Un corset bogat şi decorat, poate fi măgulitor şi vesel în acelaşi timp. Nu te limita doar la cristale, perle sau paiete, ci alege cu grijă materialul care va adăuga un strop de strălucire ce te va scoate din anonimat în sezonul rece.

princess1 princess2 princess3 princess4 roc1
roc2

5. Culoarea

Dacă tot este iarnă afară, te poţi abate de la tradiţionalul alb şi poţi opta pentru o rochie albăstruie, precum inima gheţarilor sau o rochie într-o nuanţă mai subtilă, cum ar fi un roz blush, ivory sau crem. Aşa, o rochie de mireasă colorată, va adăuga un strop de dramatism la ţinuta ta din ziua nunţii, iar tu vei ieşi în evidenţă pe fundalul unei zile mohorate din sezonul rece.

roc3 roc4 roc5

Sursa

Prohor Șaleapin s-a căsătorit cu milionara de 57 ani
Articolul anterior
Fiul lui Iurie Leancă nu lasă aparatul foto din mâini!
Articolul următor
Alte articole interesante