DIVORŢ în lumea mondenă! S-au despărțit la doar doi ani de căsnicie

După doar doi ani de mariaj, interpreta Sia și regizorul american Erik Anders Lang au anunțat că divorțează, scrie Realitatea.net.

separator

1407105130_sia-erik-anders-lang_2

”După ce am analizat îndelung situația am decis să ne separăm. Suntem totuși hotărâți să rămânem prieteni”, au indicat cei doi pentru portalul TMZ.

Excentrica interpretă a melodiei ”Chandelier”, în vârstă de 40 de ani, și regizorul s-au căsătorit în august 2014, în SUA, la doar două luni de la anunțarea logodnei lor, în iunie 2014, pe contul de Instragram al regizorului, conform people.com, preluat de Agerpres.

1attends the 2015 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 22, 2015 in Beverly Hills, California.3

Sia a fost nominalizată la trei premii Grammy cu albumul său ”This Is Everything” și a lansat de curând o nouă melodie ”Angel by the Wings”. Cel mai recent, cei doi au fost văzuți în public împreună la petrecerea Spotify de dinaintea premiilor Grammy din februarie acest an, scrie people.com.

Ele sunt câștigătoarele concursului „Fete deștepte și cochete”
Articolul anterior
Olga Lisneac: “Puterea dansului” m-a autodezvoltat!”
Articolul următor
Alte articole interesante