Doi tineri s-au căsătorit în straie populare și au cucerit inimile a peste un milion de oameni

Nunta a doi tineri care au ales să îmbrace straiele populare la nuntă a fost apreciată de peste un milion de români.

separator

 media_147750683774532200

„Un milion de persoane, într-un interval de 6 zile de la publicare, au văzut postarea fotografiilor de la Nunta Dianei cu Mihai și a fost distribuită de 4728 de ori fără nicio sponsorizare ceea ce este un record personal de vizualizări și distribuiri, într-un timp atât de scurt! Vă multumesc Diana și Mihai pentru Nuntă superbă la care am luat parte!“, a spus încântat fotograful Sandu Floarea.

media_147750683686091100

Diana Barbu (28 de ani) și Adrian Mihai Enache(29 de ani) s-au căsătorit la Biserica Militară Sfântul Ghoerghe din Bacău.  Pe 16 octombrie. Atât ei, cât și familiile lor, au îmbrăcat costume populare. Și petrecerea a fost una tradițională. Trupa Haiducii, de peste Prut, i-a încântat pe invitați. Evenimentul a fost unul cu adevărat deosebit, iar fotografiile realizate de fotograful Sandu Floarea au strâns mii de felicitări și peste un milion de vizualizări.

media_147750683834507700

Mireasa a povestit pentru Adevărul că dintodeauna a iubit valorile tradiționale românesti. Alegerea straielor a venit natural, ca și cea a bunicilor care mergeau în zi de sărbătoare la biserica din sat. Mihai purta o mantă specifică zonei Munteniei din care provine cămașa, brâu și cizme, iar eu o rochie lungă albă, decentă, cu motive tradiționale și un voal care să acopere creștetul capului. Ne bucurăm enorm că românii și chiar străini din toată lumea au rezonat cu bucuria noastră primind foarte multe mesaje de felicitare. Asta ne arată în primul rând faptul ca în fiecare din noi mai trăieste romanul autentic , demn și ne-am regăsit cu toții în frumoasele noastre tradiții. Îndemnăm pe toți să își păstreze autenticitatea și să acționeze după cum le dictează inima în orice capitol al vieții, a povestit Diana Enache.

media_147750683898771100sursa: stirilekanald.ro

Britney Spears avea să rămână goală în timpul unui concert
Articolul anterior
Xenia Deli este omagiată. Vezi de ce surprize a avut parte de dimineață
Articolul următor
Alte articole interesante