Ea este prima soţie a lui Florin Piersic! S-au revăzut după 56 de ani de la nuntă

Actorul Florin Piersic (80 de ani) este Omul recordurilor în România. A jucat în 55 de filme şi în peste 50 de piese de teatru, performanţă pentru care a fost premiat luni, la Gala Gopo. Şarmantul actor a iubit cu patimă zeci de femei şi s-a căsătorit de trei ori, însă doar una dintre marile iubiri a venit la decernare.

separator

piercis678786786768

În sală, ascunsă printre spectator se afla și  Tatiana Iekel (83 de ani), fostă actriţă, dar şi mama lui Florin Piersic Jr. primul moştenitor al actorului. Florin Piersic a salutat-o, ca un vechi curtezan. Femeia, îmbrăcată în negru, şi cu un şirag de mărgele roşii la gât, a zâmbit discret, a aplaudat şi s-a uitat cu mândrie la bărbatul pe care, cândva, l-a idolatrizat.

tatiana87987

„Este o doamnă elegantă care mai primeşte câte un rol, rotunjindu-şi astfel pensia. Ţine legătura atât cu fiul, cât şi cu fostul ei soţ, Florin Piersic, şi nu se plânge de pensia pe care o are, din mândrie”, au mărturisit surse din preajma acesteia.

primele8997897

Deși a fost prima femeie care a reuşit să-l convingă pe actor să ajungă la altar, în 1960, tot ea a fost şi cea care şi-a dorit divorţul, după o căsnicie de 14 ani. Actriţa a susţinut adesea că Florin n-a fost bărbatul unei singure femei, îndrăgostindu-se de toate colegele de breaslă, alături de care a jucat. De la show au lipsit cea de-a doua lui soţie, Anna Széles, stabilită în Ungaria, şi actuala, Anna Piersic, care locuieşte la Cluj.

Sursa: click.ro

Ce poţi face atunci când suferi de tuse?
Articolul anterior
Ksenia Sobceak și-a speriat fanii. “Parcă ești o bătrânică”
Articolul următor
Alte articole interesante