Elena Băncilă se pregătește de nuntă! Vezi cine este alesul știristei de la Realitatea!

Pentru Elena Băncilă anul 2014 este cel al schimbărilor radicale. Fosta prezentatoare tv de la Jurnal tv a schimbat 4 ani de divertisment pe pupitrul știrilor de la Realitatea Tv.Iar în luna septembrie va fi mireasă. Vezi, cine este alesul inimii și cât de tare îi bate inima înainte de marele eveniment.

separator

A fost dragoste la prima vedere. S-au cunoscut, printr-un prieten comun, la o petrecere. Logodnicul Elenei, Eugen, are 27 de ani și este medic stomatolog de profesie.

I-a cerut mâna pe o plajă din Grecia. A fost un moment magic și absolut imprevizibil. Pentru că cererea în căsătorie a fost făcută în acestă țară, tinerii își fac verighetele la comandă tot acolo.

Va fi o nuntă în stil european, fără dezbrăcatul miresei și adunatul banilor. Elena ține foarte mult la tradiții, dar le va selecta pe cele mai frumoase. Sigur că va fi muzica populară, sarmalele tradiționale și jucatul colacilor. Nunta va avea loc la o terasă cu piscină și va aduna în jur de 130 de persoane. Viitorii miri își doresc o nuntă rafinată, cu elemente fine, la care toată lumea să se simtă liber.

Pregătirile de nuntă sunt în toi. Chiar dacă totul este pus la punct, au rămas câteva detalii legate de decor. Elena are mare noroc de prietene, care o ajută să confecționeze majoritatea lucrurilor manual, pentru o nuntă cu totul și cu totul inedită.

Rochia de mireasă a schițat-o singură, iar acum aceasta este la croitor. Va fi o rochie lungă, în stil clasic, cu mânecile lungi, decorată cu dantelă. Mirele și-a cumpărat deja costumul.

Text: Sorina Țurcanu

Fiul lui Dan Bittman, la fel de cuceritor ca tatăl său
Articolul anterior
Conchita Wurst a pozat în lenjerie intimă pentru Karl Lagerfeld!
Articolul următor
Alte articole interesante