Fashion tips pentru mireasa josuță!

Ești scundă de înălțime? Atunci la sigur găsirea hainelor ideale pentru structura corpului tău este o adevărată provocare. Prin urmare, miresele scunde sunt nevoite să-și găsească o rochie potrivită siluetei lor, astfel încât să fie limpede că mireasa poartă rochia, și nu invers.

separator
mireasa-mignona-750x400

În acest caz, salvarea stă în detalii și în jocul de volum, precum și de modele din dantelă și paiete

Cel mai important detaliu la care trebuie să se gândească o mireasă mignona este faptul că trebuie să își alungeasca silueta. Iar cea mai simplă modalitate este rochia de mireasă care se strânge sub sâni sau cu talia empire. Ideală ar fi o rochie de mireasă cu poale fluide, care permit foarte multă libertate de mișcare. N-ar fi rău pentru miresele mignone să renunțe la crinolină.

rochie-de-mireasa-dreapta

O altă croială care va avantaja miresele miniogne este cea care urmăreste linia corpului. O mireasă mai voluptoasă poate opta pentru un material mai aerisit și fără aplicații, în timp ce o mireasă mignona care se apropie de silueta androgină poate apela la un material texturat, așa cum este dantela. În orice caz, volanele și straturile de orice fel sunt de evitat în partea din față pentru că vor încărca inutil și neplăcut întreaga rochie.

rochie-de-mireasa-empire

Un alt truc este rochia de mireasă stil trompeta. Bustul acesteia este alungit, silueta pare mai subțire și, dă o alură mai impunătoare miresei. Rochia de mireasă trompetă urmărește linia trupului până la genunchi.

rochie-mireasa-mignione

Sursa: revistanunta.ro

A fost descoperită cea mai bună metodă de ardere a grăsimii abdominale! Încearc-o și tu
Articolul anterior
Coafură elegantă cu două bețe de sushi!
Articolul următor
Alte articole interesante