Fii atentă, aceste lucruri îți pot da nunta peste cap

Nunta poate fi considerată unul dintre evenimentele cel mai greu de organizat. Și pentru ca totul să meargă ca la carte am pus la punct o listă cu cele mai comune probleme din timpul pregătirilor.

separator
copiii-la-o-nunta---probleme-in-plu-1211145758

1. Lipsa de timp

Încearcă să-ți programezi o oră în plus pentru machiaj și coafură, acestea ar putea să îți ia mai mult timp decât îți imaginezi. De asemenea, încearcă să te pregătești deoarece începutul banchetului poate întârzia din cauza invitaţilor.

2. Bugetul exagerat

Una dintre cele mai răspândite greșeli sunt cheltuielile colosale. Acest lucru se întâmplă pentru că inviţi un număr mai mare de oaspeţi decât îți poți permite sau din lipsa unor priorități bine stabilite. Un lucru ce ar putea remedia această situație ar fi analizarea serviciilor pentru care merită să cheltuiți mai mult și cele pentru care ați putea să alocați o sumă mai mică.

3. Lipsa unui plan pentru sesiunea foto

Este absolut necesar să purtați o discuție cu fotografii și să le explicați ce momente și ce persoane vă doriți să apară în pozele de nuntă. Puteți, chiar, să puneți la punct o listă și să vă asigurați că fotograful o consultă în timpul evenimentului.

4. Lipsa atenției

Deși ar putea părea bizar, lipsa de atenție față de invitați este o problemă răspândită. Mirii ar trebui să își facă puțin timp pentru fiecare invitat la nuntă, pentru ca aceștia să se simtă bineveniți și să-și aducă aminte cu drag de acest eveniment.

5. Prognoza meteo

Dacă ați plănificat o nuntă ce va avea loc în aer liber, ar fi bine să aveți și un plan de rezervă, în eventualitatea unei ploi. Nu prea există posibilitatea să anticipezi cum va fi vremea în ziua aleasă. Însă, chiar și vremea rea poate fi lipsită de importanță, dacă puneți la punct câteva soluții “la adăpost”.

Sursa: elle.ro

Andra a născut o fetiță de nota 10!
Articolul anterior
Consumată zilnic această băutură îţi distruge ficatul la fel ca alcoolul
Articolul următor
Alte articole interesante