Fii o mireasă stilată și iarna!

Deși ini

separator
țial visai să fii mireasă în lunile de vară, s-a întâmplat ca marele eveniment să-l planifici iarna. Astfel, ca și mireasă trebuie să fii atentă la accesoriile ce le vei purta pentru a te proteja de frig. Buzele învinețite, mâinile roșii sau dinții clănțănînd, nu vor arăta deloc bine în poze. Uite câteva accesorii care te vor salva de eventualele situații dificile.

Capă din blaniță albă sau crem

Capa este accesoriul nelipsit pentru orice mireasă ce plănuiește nunta în anotimpul rece. Legată în jurul gâtului cu o panglică din satin, capa inspiră eleganță și stil, fiind alegerea ideală pentru a te proteja de frig. În dependență de modelul și stilul rochiei, de aplicațiile și volănașele ori fundele acesteia, este recomandat ca și design-ul capei să fie asemănător. Ține minte, ea reprezintă  continuitatea rochiei.

Iar dacă nu te simți comod într-o capă din blăniță, poți opta pentru lâna fină sau taftă mai groasă.

Mănușile

Cum mâinile roșii nu arată deloc estetic în pozele de nuntă, mănușile sunt absolut necesare. Extrem de important este să alegi lungimea potrivită a mănușilor, ce depinde de modelul și croiala rochiei. De exemplu, unei rochii fără mâneci îi poți asorta mănușile lungi care pot trece chiar și de linia cotului. Pentru rochia cu mânecă scurtă, ce acoperă doar umerii sunt perfect potrivite mănușile ce nu depășesc cotul. Iar dacă rochița are maneci mai lungi, obligatoriu ai nevoie de mănuși scurte, până la încheietura mâinii.

Important să fii foarte atentă la materialul mănușilor, el trebuie să se asorteze cu cel al rochiei.

Mansonul

Dacă nu ești amatoarea mănușilor, alege mansonul. Poți opta pentru unul din blăniță albă, ce va arăta ca un „buzunar” mare și îți va proteja mâinile. Mansonul nu doar te apără de frig, dar îți conferă o eleganță deosebită.

Cizmulițele albe

Cred că îți dai seama că pe timpul unei ierni cu multă zăpadă nu poți încălța pantofi.  Iar cel mai ideal este ca în timpul zilei să porți o pereche de cizmulițe albe decorate cu puțina blăniță. Pantofii îi poți încălța la restaurant.

Căciulița din blană albă

Alba ca Zăpada… așa te vor caracteriza invitații, dacă vei decide sa înlocuiești voalul de mireasă cu o căciuliță albă. Vei emana un aer elegant, glaciar, plus că vei fi protejată de frig.

Rujul hidratant – trucul cosmetic ce nu trebuie uitat!

Frigul specific iernii are un efect mai puțin plăcut și asupra buzelor. Astfel recomandat este să folosești un ruj sau un gloss hidratant, care nu doar vă va proteja buzele, dar le va conferi și un luciu aparte.

Tatiana Heghea a dezvăluit sexul copilului
Articolul anterior
Cum să pierzi rapid kilogramele acumulate în concediu!
Articolul următor
Alte articole interesante