Forbes a făcut lista celor mai scumpe nunți din istorie!

Ei nu au nevoie să inventeze ceva ca să atragă atenția curioşilor. Nunțile lor, datorită investițiilor fabuloase, sunt un punct de atracție pentru cârcotaşi. Revista Forbes Rusia a făcut un top al celor mai scumpe nunți din istorie.

separator

La nunta cuplului indian Shristi Mittal și Kulraj Behli s-au cheltuit peste 82 mln dolari. Cei drept, această sumă nu a bătut tare la buzunarul părinților, deoarece famiile tinerilor sunt cunoscute ca fiind cele mai bogate din India.

Lakshmi Mittal's Niece's Wedding in Barcelona

Iar la nunta verișoarei miresei, menționate mai sus, s-au cheltuit “doar” 60 mln dolari. Au fost invitați peste 1000 de invitați. Însă cheltuielile au fost făcute în zadar, deoarece doar după 1 an de căsătorie cuplul a divorțat.

EN_01142873_5128

Modelul Priya Sachdev şi milionarul Vikram Caval au jucat o nuntă la care s-a cheltuit 20 mln dolari. Bani în vânt. După câțiva ani de căsătorie s-au despărțit.

EN_00962879_5050

Fostul președinte american Bill Clinton a investit în nunta fiicei Chelsea cu Marc Mezvinsky peste 5 mln dolari.

Chelsea cu Marc Mezvinsky

Liza Minnelli şi David Gest au cheltui la propria nuntă 3,5 mln dolari. Păcat că au depus actele la divorț doar peste jumătate de an de la căsătorie.

Liza Minnelli and Husband David Gest, Lanesborough Hotel, London, Britain - Jun 2003

Miliardarul și co-fondatorul rețelelor de socializare Facebook, Shon Parke, alături de Alexandra Lenas au jucat o nuntă desprinsă din poveşti. Investițiile au depăşit cifra 9 mln de dolari.

Shon Parker

Paul Mccartney şi Heather Mills au jucat o nuntă de 3 mln de dolari. Căsătoria nu a durat mult timp.

EN_00952119_8817

Cu toate că merge spre altar deja a treia oară, miliardarul Donal Tramp nu a economisit niciun bănuț. Pentru a-i îndeplini toate capriciile logodnicei sale, Melanie Knaus, a scos din buzunar peste 1 mln de dolari.

"An Evening Of Wishes", Make-A-Wish Metro New York's 30th Anniversary Gala

La nunta organizată de Tatiana Navka și Dmitrii Pescov s-au investit peste 600 000 dolari. Acest eveniment grandios s-a petrecut în Soci.

Tatiana Navka și Dmitrii Pescov

Andrei Bolocan și Ionela Hadârcă o parodiază pe Alina Zotea cu „julitura”!
Articolul anterior
Acest tratament albește dinții, combate tartrul și ucide bacteriile care cauzează cariile
Articolul următor
Alte articole interesante