Fotografii must have la o nuntă

Prin fotografii must have de nuntă putem păstra momentele esențiale din timpul nunții. Și este foarte important ca fotograful pe care îl alegi să surprindă cadre pline de emoție, care să ne transpuna în ziua respectivă ori de câte ori vizionăm albumul de nuntă.

separator

dani-wolf-fotografii-must-have-la-nunta3-945x630

Fotografii must have, o abordare diferită

În cadrul fiecărei nunți există elemente cheie precum: pregătirea mirilor, întâlnirea celor doi îndrăgostiți, primirea buchetului, punerea florilor în piept de către mireasă, muscatul piscotului, primul dans, tăierea tortului etc. Însă mai există și alte fotografii must have.

„În afară de fotografiile clasice, pot fi numite fotografii must have și cele haioase, care îți descretesc fruntea atât în momentul în care sunt realizate, cât și dupa ani și ani, când le vizualizăm înrămate sau în cadrul albumului de nuntă”, spune renumitul fotograf Dani Wolf.

dani-wolf-fotografii-must-have-la-nunta2

Nu neglijați domnișoarele și cavalerii de onoare

dani-wolf-fotografii-must-have-la-nunta14

Aceste fotografii pot condimenta albumul foto cu multă energie și bună dispoziție. În plus, efortul lor de a se îmbrăca la fel, trebuie apreciat.

dani-wolf-fotografii-must-have-la-nunta13

Fotografii sensibile, pline de sentiment

Tot la categoria fotografii must have intră și cele pline de emoție, în care fotograful surprinde trăirile celor doi îndrăgostiți, deveniți soț și soție în acea zi.

Fotografii must have: stările celor din jur                                

De multe ori în jurul mirilor se întâmplă lucruri simpatice, haioase, drăguțe, pe care fotograful este bine să le surprindă, fie că este vorba despre stările prin care trec ceilalți invitați (mai ales părinții mirilor) sau de ce nu, jocurile celor mici, care sunt mai mult decât emoționante prin puritatea și inocența lor.

dani-wolf-fotografii-must-have-la-nunta-1

Fotografiile creative, un alt must have

Se întâmplă ca uneori decorul să nu fie cel mai impresionant, dar atunci, este bine ca fotograful să își exploateze și mai mult creativitatea.

dani-wolf-fotografii-must-have-la-nunta4

Fotografii must have în cadrul trash the dress

Dacă mirii aleg o locație deosebită pentru trash the dress, este bine ca locația să îi scoată pe miri și mai mult în evidență. „Când am o ședință foto într-o zona deosebită, consider că fotografii must have cele care includ detalii spectaculoase din locul respectiv. Nu vreau să pierdem timp deplasându-ne acolo și apoi să am doar cadre strânse cu mirii. În acest caz nu se merită efortul deplasării”, explică fotograful.

dani-wolf-fotografii-must-have-la-nunta12

sursa: wedding-box.ro

Manichiura spa – procedură pentru mâini și răsfăț pentru suflet
Articolul anterior
Picturile moldoveanului Constantin Botezat au ajuns la Hollywood!
Articolul următor
Alte articole interesante