Gheorghe Ţopa jr. a revenit din luna de miere!

O nuntă despre care s-a zvonit în toată presa. Titluri care îi şoca pe unii şi îi intriga pe alții. Gheorghe Ţopa şi-a pus pirostriile!!! Abia când s-a anunţat că este vorba despre feciorul cel mai mic al interpretului, care-i poartă numele, lucrurile s-au clarificat.

separator

Pe data de 29 august, într-o zi de lucru, socrul cel mare,  şi-a însurat mezinul, la un an diferenţă de primul fecior. Gheorghe Ţopa Jr. s-a căsătorit cu Victoria. Nora din start le-a căzut pe plac socrilor pentru că este cuminte şi deşteaptă. Tinerii însurăţei şi-au jucat nunta în prezenţa a 240 de invitați. Tatăl socru i-a ajutat cât a putut în organizarea evenimentului, deşi i-a fost foarte dificil să-i adune pe toţi prietenii de breaslă.

E greu să faci o nuntă în august. Toată lumea e la odihnă. Lunile perfecte sunt octombrie şi noiembrie. A fost un eveniment frumos în care s-a cântat pe cinste. Interpreţii n-au putut rata această nuntă. Au venit măcar pentru o oră, din respect pentru familia mea. Ne-am pregătit insistent. Soţia, Lucia, şi-a cumpărat 2 rochii din Italia. Dar cu o zi înainte a renunţat la ele pentru că semănau a fi de epocă. Risca să atragă prea mult atenţia invitaţilor, aşa că a pledat pentru o rochie ajustată pe corp, la fel de frumoasă.

Gheorghe Ţopa le-a cumpărat tinerilor cadouri din Italia: electrocasnice, perne moi, lenjerie de pat. Darul cel mai de preţ din partea socrilor este un apartament în care aceştia vor intra abia în 2013. Unul dintre invitaţi le-a făcut cadou 2 foi de sejur în Grecia. Gheorghe şi Victoria şi-au petrecut luna de miere într-un hotel de clasă.

„Ne-am petrecut vacanţa într-un colţişor de rai. Camera noastră era cu vedere la mare. Din cauza oboselii, primele zile am dormit mai mult. În ziua a 4-a deja eram plini de puteri. Şi doar în ultima zi am alergat pe la magazine ca să cumpărăm cadouri celor dragi. Lui tata i-am luat un tricou care-l va purta pe acasă, iar mamei o bluză tradiţională grecească.”

Nora lui Gheorghe Ţopa este în culmea fericirii. Şi-a ales un soţ dintr-o familie foarte unită. Tinerii vor să le dăruiască părinţilor şi un nepot, când va vrea Dumnezeu. La revenirea acasă din luna de miere, tatăl Gheorghe deja le-a făcut apropo-uri, pe viitor să aleagă un nume autohton pentru discipolii neamului Ţopa: Sau Maria, de la piesa socrului mare, sau Marin, dacă se va naşte un băiat.

Text: Olga Chirica

Mădălina Ghenea debutează la Hollywood
Articolul anterior
3 stiluri vestimentare care îţi fac toamna mai cool şi mai feminină!
Articolul următor
Alte articole interesante