Ghid de supravieţuire pentru ziua nunţii!

Planificarea unei nunţi poate deveni o adevărată corvoadă pentru miri şi chiar poate umbri bucuria marelui eveniment. După ce ai făcut pasul cel mare şi ai spus „da” hotărât urmează o perioadă agitată în care vei pune la punct toate detaliile. Dacă îţi doreşti să ţii totul sub control, noi îţi oferim câteva sugestii pentru a şti cum să manageriezi ultimele 24 de ore dinaintea marelui eveniment.

separator
shutterstock_40131631_590

Trusa de urgenţă

Mai întâi de toate trebuie să te asiguri că rochia de mireasă este impecabilă şi pusă într-un loc sigur. Încearcă să ai o trusă de urgenţă în care să incluzi plasturi, serveţele umede, câteva produse de make-up, agrafe pentru păr, pantofi de schimb, ace de siguranţă, o fiolă de calciu sau vitamine efervescente.

Machiaj waterproof

Foloseşte machiaj waterproof. Mascara rezistentă la apă este un must have al machiajului de mireasă. Cu siguranţă vei lăcrima şi nu ai vrea să te trezeşti cu urme negre pe faţă. La fel de important este şi rujul rezistent la transfer.

Distrează-te din plin!

Treci cu vederea peste micile detalii care nu au ieşit conform planului. Ignoră toate lucrurile care nu s-au întâmplat şi simte-te bine. Gândeşte-te că este o seară unică şi nu merită să te stresezi, trebuie doar să trăieşti clipa.

De această dată chiar trebuie să fii sufletul petrecerii. Dacă tu nu te distrezi la propria nunta, nimeni nu o va face. Fii veselă, zâmbeşte şi vorbeşte cu invitaţii. Nu uita să le mulţumeşti că îţi sunt alături.

Nu uita să mănânci!

Ştim că emoţiile şi stresul nu te vor lăsa să îţi urmezi orele la care mănânci de obicei, dar orice ai face trebuie să te asiguri că nu te căsătoreşti „pe stomacul gol”. Fiind ocupată cu primirea invitaţilor cu siguranţă vei spune pas mâncării, dar gândeşte-te că trebuie măcar să guşti din preparatele meniului sofisticat pe care l-ai comandat pentru invitaţi.

Sursa 

alte Articole interesante