Ghidul miresei: cele mai hot tendințe în 2016

În prezent ideea de nuntă a căpătat noi valențe. Sunt la modă petrecerile sofisticate pe malul lacului, pe plajă, la piscină sau la garden party, în locul tradiționalei nunți în restaurant. Iată câteva tipsuri pentru mireasa anului 2016.  

separator

1. Rochii nude

Adio nuanțe de alb, există un nou trend avantajos pentru orice tip de piele! Tonurile calde de bej, crem, nude-roze prind o nouă viață cu ajutorul unor detalii super rafinate aplicate pe noile rochii de mireasă.

RTEmagicC_mireasa_giada_curti.jpg

 

2. Costumul alb

Dovadă că tendințele dedicate mireselor au luat o turnură modernă în 2015. Smokingul alb înlocuiește cu succes rochia de prințesă. Carolina Herrera, Theia și Houghton sunt doar 3 designeri care propun așa modele.

costumul

3. Top scurt & fustă de bal

Reem Akra, Theia și Mira Zwillinger reinventează stilul ludic pentru miresele moderne. Rochia de bal este transformată! Acum avem 2 piese pe care le putem folosi oricând și după nuntă.

Top scurt & fusta de bal

4. Rochii de mireasă mini

În 2015 și 2016 totul devine posibil! Să nu uităm cât de normal era să porți o rochie albă mini la nuntă în anii ’50-’60.

Rochii de mireasa mini

5. Rochii metalizate

Alături de rochiile nude sau creațiile în tonuri de bleu pastel, apar și accentele metalizate. Trendurile 2016 păstrează însă cromatica pe tonuri strălucitoare de argintiu.

Rochii metalizate

6. Rochii cu imprimeuri florale

Trendul flower-power trebuie să fie la loc de cinste în ghidul miresei moderne. Dantela cu flori a fost înlocuită de mătasea imprimată cu buchete colorate de primăvară.

Rochii cu imprimeuri florale

7. Rochii cu aer vintage

Dacă în materie de texturi trendurile ultimilor ani nu au variat foarte mult, în ceea ce privește croiala, designerii se îndreaptă usor către un minimalism prețios. Aceasta este combinația ideală pentru o piesă modernă cu aer vintage.

Rochii cu aer vintage

Maria Marian își lansează propriul site!
Articolul anterior
Cum să pui bazele unei inteligențe emoționale solide la copii
Articolul următor
Alte articole interesante