Gloria Gorceag și Smally își joacă azi nunta. Iată ce rochie de mireasă a ales să poarte prezentatoarea TV

Astăzi, prezentatoarea TV Gloria Gorceag și producătorul muzical Smally (Vitalie Catană) își joacă nunta, într-un local din Capitală.

separator

1

Gloria a optat pentru o altă rochie de mireasă decât cea purtată în ziua cununiei care a avut loc pe data de 19 iulie. Aceasta a mărturisit anterior într-un interviu pentru portalul shok.md că și-a găsit rochia de mireasă foarte greu. „Îmi place rochia foarte mult, sunt îndrăgostită. Am luat-o dintr-un salon din Chișinău, am fost ajutată de o doamnă. Am răsfoit toate cataloagele posibile și am găsit-o, a fost adusă. Nu am avut un vis cu o rochie, dar doream o rochie confortabilă ca să pot dansa și să mă simt frumoasă”, a menționat ea.

1

„Nașa este o superfemeie – mamă a trei copii, iar nașul e chitaristul din Gândul Mîței”, a menționat prezentatoarea Tv, pentru sursa menționată mai sus, precizând că nunta nu va trece fără piesa „La Ciocana”.

Nunta nu are o tematică sau o culoare clar definită, însă mireasa și-a rugat prietenele cele mai bune– domnișoarele de onoare să opteze pentru o nuanță. „Aceeași culoare va fi și a nunții, dar nu am pus prioritate pe o culoare și tematică, importantă e o atmosferă bună”, a explicat mireasa.

Nuntaşii au primit invitaţii cu poze reprezentând mirii în copilărie.

3

Cei doi miri formează un cuplu din 2010.

O tânără de 16 ani a dispărut fără veste. Rudele sunt în alertă!
Articolul anterior
O basarabeancă este noua campioană a Italiei la box!
Articolul următor
Alte articole interesante