Restaurantul “Golden – Nica”

Elegant şi elitist, restaurantul „Golden – Nica” îşi deschide uşile, şi vă invită să petreceţi momente de neuitat în unul din сele mai frumoase localuri din Chişinău.

Fie că urmează să organizăm  nunţi regale, zile de naştere, cumetrii, sărbători corporative sau întâlniri oficiale, „Golden – Nica” le îndeplineşte pe toate la gradul superlativ al calităţii şi intensităţii emoţionale!

Aflat în inima Chişinăului, restaurantul a fost îndrăgit de orăşeni, devenind o locaţie perfectă şi preferată pentru cele mai frumoase nunţi şi banchete. Nobleţea designului interior, funcţionalitatea, deservirea la cel mai înalt nivel, meniul foarte variat, plasează restaurantul în tagma sălilor de banchete de lux.

În Restaurantul „Golden – Nica” regăseşti eleganţa,  luxul şi aristocratismul din vremurile regeşti, când damele, în rochii de catifea zâmbeau cochet cavalerilor şi perechile îşi uneau sufletele în feeria  dansului. Ne-am inspirat din acei ani şi am adus în prezent eleganţa stilului clasic şi luxul baroccului, deservirea conform unei etichete ireproşabile. Însă  toate acestea au devenit perfecte, când am adăugat ospitalitatea moldovenească, bucătăria variată, funcţionalitatea, dotarea tehnică ultraperformantă şi ce nu este mai puţin important – costurile accesibile.

„Golden – Nica” propune atenţiei Dumneavoastre două săli de banchete.

Prima sală de banchete – Gold Hall,  va găzdui cu mult confort până la 200 de persoane. Designul interior al acestei săli este inspirat din perioada de aur a clasicismului: coloanele sobre şi elegante, splendoarea lustrelor de cristal, traforajul bogat şi decorul regesc ne duce cu gândul la palatele regeşti, în timpurile îndepărtate şi romantice! Sărbătorindu – vă petrecerea în această sală, veţi face o promenadă în timp şi atmosferă!

Bordo Hall al restaurantului „Golden Nica” este locaţia potrivită pentru orice gen de manifestări până la 150 de personae şi este una dintre cele mai preferate locaţii din Chişinău pentru sărbători şi întâlniri oficiale! Elegantă, atrăgătoare, această sală vă propune o călătorie în timpurile palatelor franceze din sec. XVIII. Realizată în nuanţe nobile de bordo şi auriu, în combinaţie cu lumina cristalelor, această sală de banchete va cuceri inima Dumneavoastră din prima vizită!

Ambele săli dispun de câte o terasă acoperită  – un accent plăcut pentru armonia şi confortul deplin al petecerii Dumneavoastră!

DSC_0076 picture_0554 picture_0686 picture_0701
picture_0718 picture_0815

Golden nicaGOLDEN NICA

adresa Calea Orheiului,22
tel. 022-45-96-96
tel. 079008087
web: www.golden-nica.md

Află ce problemă o împiedică pe Irina să slăbească eficient
Articolul anterior
Sala de Aur – Sărbători familiale selecte
Articolul următor
Alte articole interesante