Iarna înlocuim rochia de mireasă cu…

Este o adevărată provocare să-ți organizezi nunta în sezonul rece. Păturile pufoase vor fi ca un dar de la Dumnezeu pentru invitaţi după câteva zeci de minute petrecute în frig la celebrarea ceremoniei.

separator
nunta_de_iarna_garden_palace_4

Fă două lucruri deodată: să îţi încălzeşti invitaţii şi să le oferi o mărturie inedită. Cumpără mai multe pături pufoase în nuanţele pe care le-ai folosit la tema nunţii şi pune-le într-un cufăr frumos, aşezat chiar la intrarea în sala de evenimente sau la recepţie, de unde invitaţii se pot servi. Ca să adugi un plus de clasă, poţi imprima păturile cu monogramele voastre.

LNQIAr0sEZM

Nuanţele perlate şi o bază naturală fac ca tenul tău să aibă o sclipire aparte şi vor transforma machiajul tău într-unul fabulos, adecvat rochiei tale de mireasă.

nunta_de_iarna_garden_palace_3

Roagă-l pe make-up-artistul care îţi va realiza machiajul pentru nuntă să folosească fard argintiu în colţurile ochilor tăi şi nuanţe perlate pentru ruj şi ojă.

Poate părea bizar ce am spus, însă dacă nu va ninge, aşa cum îţi doreşti în ziua nunţii tale, poţi oricând să adaugi câţiva fulgi de zăpadă pe rochia ta.

zd2kTRKbOpw

O cană de ciocolată caldă, de ceai sau chiar de vin fiert oferit invitaților, vă va ajuta să treceţi cu bine peste sesiunea foto şi va da o notă personală nunţii.

nunta_de_iarna_garden_palace_6_bauturi

6 simptome care indică prezența diabetului zaharat
Articolul anterior
Când bărbatul nu te vrea
Articolul următor
Alte articole interesante