Îngheţata cu tarhon-vedetă la nunțile de iarnă 2014-2015!

Aţi planificat nunta pe timp de iarnă? Iată care sunt principalele tendinţe ale sezonului!

separator
544f758b200f2

Decoraţiunile albe – ai putea fi tentată să alegi decoraţiuni colorate, însă îţi recomand să rămâi la decoraţiunile albe. Simple şi de efect, acestea vor arăta impecabil şi, în mod cert, nunta ta nu va semăna cu o petrecere de Crăciun.

Orhideele – la capitolul flori, renunţă la banalii trandafiri şi alege, mai degrabă, orhidee pentru a înfrumuseţa mesele, dar şi pentru bcuhetele domnişoarelor de onoare ori chiar al tău şi al naşei.

Sculpturi din gheaţă – toată lumea alege lumânările pentru a decora sala în care va avea loc nunta, pe motiv că acestea creează o atmosferă primitoare.
Îţi recomand însă să le înlocuieşti cu câteva sculpturi de gheaţă, care vor atrage atenţia invitaţilor tăi.

barevent--timisoara-bar-event-timisoara_43051

124

Îngheţata cu tarhon- pentru cupluri mai îndrăzneţe a venit propunerea de a introduce în meniul de nuntă îngheţata cu spirulină sau tarhon. Aceasta este o îngheţată artizanală, în sensul de produs natural pornind de la ingrediente naturale cu frişcă, cu lapte, cu ciocolată, marţipan, sucuri de fructe şi făcută natural la noi în laborator. Bineînţeles, şi în acest an rămâne în oferta pentru nunţi bomboanele de ciocolată şi macarons din ingrediente şi coloranţi naturali”.

inghou-cu-tarhon_1469x318

Machiaj în nuanţe calde – dacă îţi organizezi nunta în timpul iernii, evită un machiaj în nuanţe reci. Alege un machiaj al ochilor în nuanţe calde şi nu uita să îţi colorezi buzele într-o nuanţă puternică de roşu.

Sursa 

Stas Mihailov nu va mai ajunge în Moldova. Află motivul!
Articolul anterior
De un an de zile Bogdan Dascăl n-a mai pus țigara în gură!
Articolul următor
Alte articole interesante