Invitații au spus că arată minunat în rochie de mireasă până au văzut în ce este încălțată!

JQ și Barbie, un cuplu plin de energie, au vrut ca cea mai importantă zi din viața lor să reflecte pasiunile pe care le au în comun. Astfel au organizta o nuntă tematică.

separator
toti-invitatii-au-spus-ca-arata-minunat-in-rochie-de-mireasa-pana-au-vazut-cu-ce-este-incaltata-ce-si_4_1_size2

Tema principal a fost sportul. Doar că invitații nu se așteptau ca mireasa să-și asorteze la rochia de mireasa… teniși. Barbie a rugat  chiar și domnișoarele de onoare să procedeze la fel și să asorteze la rochițele elegante încălțări casual.

toti-invitatii-au-spus-ca-arata-minunat-in-rochie-de-mireasa-pana-au-vazut-cu-ce-este-incaltata-ce-si toti-invitatii-au-spus-ca-arata-minunat-in-rochie-de-mireasa-pana-au-vazut-cu-ce-este-incaltata-ce-si_1 toti-invitatii-au-spus-ca-arata-minunat-in-rochie-de-mireasa-pana-au-vazut-cu-ce-este-incaltata-ce-si_2

„Era firesc să alegem o temă care să ne placă amândurora. Suntem colecționari, pasionați de sport și ne-am gândit că ar fi unic să organizam o petrecere bazată pe acest hobby „, a spus Barbie.

toti-invitatii-au-spus-ca-arata-minunat-in-rochie-de-mireasa-pana-au-vazut-cu-ce-este-incaltata-ce-si_3 toti-invitatii-au-spus-ca-arata-minunat-in-rochie-de-mireasa-pana-au-vazut-cu-ce-este-incaltata-ce-si_5

Sursa:perfecte.ro

Evoluția bikini-ului din 1890 până în 2015!
Articolul anterior
Spumantul perfect pentru masa de sărbătoare!
Articolul următor
Alte articole interesante