Lenjeria intimă pentru o mireasă sexy!

Chiar dac

separator
ă ai avut o noapte grea și te simți obosită, nu trebuie să uiți de noaptea nunții tale. Și asta deoarece este foarte importantă pentru ambii și va rămâne în amintirea voastră. Pentru ca totul să fie perfect, trebuie să ai grijă de fiecare detaliu, iar lenjeria intimă joacă un rol foarte important.

Lenjeria-intimă-a-unei-mirese

Vezi mai jos câteva modele de lenjerie care la sigur îl vor surprinde pe soțul tău.

Lenjerie misterioasă

Indiferent cât de conservatoare ești, pentru a prelungi starea de extaz, pune preț pe lejeria intimă sexy. Un halat din saten (alb de preferință), care arată suficient cât să-l tachineze, îl va face să te dorească și mai mult. Iar dacă ți-a reușit acest lucru, atunci poți fi sigură că veți avea o noapte de neuitat!

12 3 4 5
6

Lenjerie seducătoare

Noaptea nunții tale ar trebui să fie cea mai romantică din viața ta. De aceea, optează pentru o lenjerie care va stabili sau menține această stare de spirit. Poți fi seducătoare, dar și dulce în același timp, într-un neglijeu alb pur. Mai poți alege un corset care poate fi purtat sub rochia de mireasă. Astfel, îl poți ruga să te ajute să-ți dai rochia de mireasă jos, iar când te va vedea, va fi plăcut surprins.

1 2 3 4 5
6

Lenjerie albă

Te sfătui să porți un set de lenjerie intimă de culoare albă sau crem deschis pentru noaptea nunții tale. Aceasta mai poate fi accesorizată cu perle și alte detalii ce se vor asorta perfect cu rochia de mireasă.

1 2 3 4 5
6

Fii sigură că ți se potrivește

Înainte de a-ți cumpăra lenjeria intimă asigură-te că aceasta îți vine perfect. Dacă îți cunoști dimensiunile și vrei să o cumperi din magazinele online, cere exact mărimea ta.

Odată ce ai primit coletul probează din start ceea ce ai comandat, dacă nu îți vine, îl poți returna în 48 de ore și poți achiziționa mărimea potrivită.

1 2 3

Reține: pentru nopțile din luna de miere nu ezita să te îmbraci tot cu neglijeuri, însă poți folosi negru, roșu, fuchsia sau orice altă culoare dorești.

text: Iulia Arnaut

Carla’s Dreams caută o eroină pentru videoclipului piesei „Sub pielea mea”!
Articolul anterior
Încearcă această prăjitură în loc de cozonacul de Crăciun
Articolul următor
Alte articole interesante