Lenjerie intimă pentru mirese de la Victoria’s Secret

Miresele stilate pot comanda online de la Victoria’s Secret cea mai în vogă lenjerie intimă. Brandul este cunoscut în toată lumea și a dezvoltat numeroase produse, de la pijamale la cosmetice. Victoria’s Secret se bucură de popularitate și datorită modelelor foarte frumoase care pozează în lenjerie.

separator
lenjerie-Victoria-Secret

Victoria’s Secret dispune de numeroase modele de lenjerie pentru mirese. Partea mai grea constă în faptul că acestea nu pot fi probate din cauză că se pot comanda doar online.

lenjerie-victorias-secret (1)

Te simți comod ziua, iar noaptea sexy

De la Victoria’s Secret poţi cumpăra sutiene de cea mai bună calitate, care se fixează bine, nu alunecă și în care nu transpiri. Subtilitatea caracterizează firma, iar lenjeria pentru mirese de la Victoria’s Secret nu va ieși în evidență decât noaptea în faţa persoanei iubite.

lenjerie-intima-alba-victorias-secret lenjerie-mireasa-victorias-secret lenjerie-noaptea-nuntii-Victorias-Secret

Lenjerie țesută cu grijă

Cei de la Victoria’s Secret au lenjerie pentru mirese fabricată din țesături de calitate. Poți opta pentru un sutien reglabil atât de la bretele, cât și la burete. În funcție de cât de mare vrei să fie volumul bustului îți alegi bureții pentru sutien. Au un compartiment special din care nu vor ieși. Bureții sunt umpluți cu bumbac, gel sau apă.

lenjerie-nunta-victorias-secret lenjerie-pentru-nunta-victoria-secret Victorias-Secret-bride

Sursa: mireasa-perfecta.ro

5 remedii pentru tenurile acneice, de la un cosmetolog renumit
Articolul anterior
Cercetătorii afirmă că au descoperit o nouă injecţie ce poate eradica tumorile
Articolul următor
Alte articole interesante