Manichiura pentru mirese – tendințe 2014!

Dacă vine vorba despre cea mai frumoasă zi din viață, fiecare detaliu în parte este esențial, iar manichiura ocupă un loc important. De aceea nu neglija acest aspect al ținutei tale

separator
.

Unghiile, trebuie să aibă o formă perfectă și să fie lustruite. Dacă dorești o manichiură deosebită la nuntă, îndreaptă-ți atenția asupra noilor tehnici, care îți vor face unghiile mai strălucitoare: gelurile acrilice.

De exemplu modelele de manichiură  prezentate 3D sunt realizate cu ajutorul unor pulbere de gel acrilic. Deși pot fi făcute în diferite culori, cele mai potrivite pentru mireasă, ar fi albul și rozul.

Specialiștii sau gândit la tine și îți prezintă cele mai originale și deosebite tipuri de manichiură pentru mireasă:

Manichiura franțuzească rămâne a fi cea mai bună alegere. Ea va arăta bine dacă vei include un design perfect și niște linii drepte. Iar pentru a te asigura că unghiile tale vor arăta perfect în ziua nunții, poți adăuga niște detalii din dantelă, ce vor face unghiile foarte sofisticate și speciale. Poți pune acest detaliu atât pe gel acrilic cât și pe unghiile naturale. Plus ar trebui să știi că în acest an se permite să fie înlocuite clasicele dungi albe cu aplicații pe vârful unghiei, precum florile metalice sau plasa.

Manichiura gold and glitter este tendința care prinde foarte bine în ultima perioadă. Auriul strălucitor  revine în modă. Nu te feri să îl folosești chiar dacă  ai ales să-ți faci un french.

Manichiura în culori metalice este în topul modelelor 2013. Deși nu pare a fi alegerea unei mirese clasice, nu va fi foarte excentric, dacă vei opta pentru un argintiu metalizat. Această manichiură se potrivește unei rochițe albe, nu crem. Un sfat ar fi s-o încerci înainte de nuntă pentru a vedea dacă ți se potrivește astfel de manichiură.

Amalgamul de culori, varietatea combinațiilor, structurile abstracte, aplicațiile sclipitoare și uneori haotice, sunt criteriile care îți vor scoate în evidență manichiura.

Ține minte: unghiile trebuie să fie în concordanță cu rochia și accesoriile ce le vei purta, dacă dorești ca fiecare detaliu să fie perfect și să te facă irezistibilă.

Text: Iulia Arnaut

Nunţi celebre: Lilu şi Călin Roşca (Video)
Articolul anterior
Fii stilat(ă) la munte!
Articolul următor
Alte articole interesante