Nunta By Aura recomandă: Maria Marian și Vlad Marcoci, Home, perfect home

Dacă până în ziua nunții toate preocupările mirilor sunt legate de „cum va fi”, „cine va veni” și luna 

separator
de miere, atunci, imediat după eveniment, tinerii se gândesc la căminul lor, cum să-şi amenajeze locuinţa, pentru ce decor să opteze ş.a. Și pentru că cei doi prezentatori ai emisiunii „Acasă devreme” de la Jurnal TV, Maria Marian și Vlad Marcoci, au deja o bogată experiență de ACASĂ, i-am invitat la realizarea proiectului fotografic „Home, perfect home”. Nu am ezitat să stăm la sfat în timpul ședinței foto. Aflați în continuare despre ce anume am discutat.

BANNER_UNICA_490X120-01

Acasă ,în familie…

VLAD MARCOCI

Primul obiect pe carel-am reparat în posturade soț, a fost balconul.Nu era terminat, avea doar carcasa din metal pe perimetru. L-am tapițat cu lambriuri din plastic pe dinafară, izolație termică și placaj pe interior și i-am făcut acoperișul. Pe toate le-am făcut împreună cu socrul… este balconul lui…

MARIA MARIAN

Când am devenit o familie și am ajuns la casa noastră nu a fost nevoie să fac reparații, modificări, reamenajări, pentru că soțul meu a avut grijă de casă până la apariția mea în viața lui.

De-ale gospodinelor…

Nu cred că sunt o gospodină desăvârșită și nici nu tind spre asta. Dar există câteva reguli ale casei pe care le respect cu strictețe: mâncarea e întotdeauna proaspătă, la timp, diversă și colorată, iar hainele – curate tot timpul. Nu am o zi a curățeniei așa cum am fost învățată, pentru că nu dispun de o zi în săptămână ca să fiu în totalitate liberă. În schimb, fac totul treptat. Apropo, ordine în casă facem cu toții, fără excepții. Soțul meu are anumite atribuții, eu – altele și Cristian, la vârsta lui de 1 an și 9 luni, are obligațiile sale ce țin de menținerea curățeniei.

1

Atunci când în casă se defectează ceva …

MARIA MARIAN

…chem soțul. Spre fericirea mea, am un soţ mai gospodăros decât mine și, grație lui, reușim să le facem pe toate bine.

VLAD MARCOCI

Iulia, soția mea așteaptă să găsesc timp să repar. Bineînțeles, cu reamintirile de rigoare. Din fericire, defecțiuni se întâmplă

destul de rar.

De-ale gospodarilor

Gospodar, după mine, dacă e să nu ne referim la definiția din DEX, este acea persoană care nu doar știe ce și unde se află în gospodăria lui, dar mai cunoaște și cum poate fi utilizat fiecare lucru în parte.

img1269

Întâmplări adevărate marca „Acasă Devreme”…

MARIA MARIAN

Când Ion Paladi a devenit tătic, l-am invitat la emisiune, iar Vlad i-a făcut o mică surpriză-test, i-a adus un bebe mic și un scutec, iar Ion trebuia să demonstreze că știe să schimbe scutecele copilului. Totul a decurs aproape minunat, dar, la un moment dat, a fost nevoie de intervenția și experiența mea de mămică pentru ca experimentul să fie dus cu bine până la capăt, iar bebelușul să aibă scutecul pus cum trebuie.

page

VLAD MARCOCI

Deseori se întâmplă ca în platoul de filmare să fie nevoie de talentul meu de meșter faur. Avem și o rubrică de meșterit, în care, când mai am chef, fac diferite fleacuri. Iar atunci când avem meșteri fauri invitați, cel mai des cedez tentației să mă implic și eu.

img1270

Garry Galkin, într-un filmuleț amuzant! Alla Pugaciova a postat video-ul pe Instagram
Articolul anterior
Lena Temnikova, în premieră, își arată fiica!
Articolul următor
Alte articole interesante