Modele de poșete de mireasă vintage

Ca accesoriu, poșeta vintage este o alegere inedită pentru orice mireasă, completând într-un mod rochia de mireasă vintage. Alegând o poșetă vintage, vei adăuga o notă de eleganță și romantism imaginii tale și, de asemenea, vei avea o piesă mereu potivită pentru a o asorta ținutele ceva mai pretențioase.

separator

posete-de-mireasa-vintage-660x400

De ce le alegem

Optează pentru o poșetă vintage în ziua în care vei fi mireasă. Așa cum spune și prima parte a proverbului englezesc – ceva vechi, ceva nou-, dacă rochia pe care o vei purta este în ton cu tendințele actuale, de ce să nu adaugi un detaliu original ținutei tale? Clasică, dar în același timp nedemodată, elegantă și originală, o poșetă vintage poate fi exact accesoriul pe care îl căutai.

poseta-mireasa-vintage

De unde le achiziționam

Ești adepta stilului sau pur și simplu vrei să fii diferită? Dacă ești pasionată, poți merge chiar tu să arunci o privire prin magazinele sau targurile de specialitate. Te sfătuim să faci acest lucru dacă vrei să achiziționezi o poșeta care să fie datată într-o anumită perioadă sau să fi aparținut unei personalități. În cazul în care gusturile tale se rezumă la aprecierea stilului și pur și simplu îți plac modelele vintage, poți să găsești poșete deosebite în stil vintage pe site-uri sau chiar în magazine.

poseta-mireasa-cu-pietre-vintage

Modele

Având în vedere că te-ai hotărât să îți accesorizezi ținuta cu o geantă vintage, trebuie să te decizi ce model să alegi. Pentru început, va trebui să te decizi dacă optezi pentru o poșeta tip clutch sau pentru una pe care să o poți purta pe umăr.
În ceea ce privește materialele, există o gamă largă din care poți alege: lemn, plastic, metal, diverse broderii etc. Pentru a te apropia cât mai mult de stilul vintage, optează pentru poșete din piele, dantelă sau catifea.

Dantela este printre cele mai populare materiale putând fi utilizată în crearea a foarte modele. Fiind un material fin, broderiile reprezentând imprimeuri florale sau figuri geometrice vor inspira rafinament și noblețe.

poseta-mireasa-anii-50poseta-mireasa-cu-pietre-vintageposeta-mireasa-vintage

poseta-cu-paiete-vintage

sursa: mireasa-perfecta.ro

Sărăcie și nepăsare! O fostă profesoară din Capitală doarme pe malul lacului din Valea Trandafirilor
Articolul anterior
Ce ținute propun designerii și fashion bloggerii autohtoni pentru Revelion!
Articolul următor