Modelul de voal care face diferența

Voalul a dispărut din ținutele unor mirese, dar cele mai multe pun încă preț pe el. Chiar dacă gândirea s-a modernizat, adică nimeni nu mai crede că are rol de protecție împotriva spiritelor rele, purtarea unui voal dă un plus de eleganță. Așadar, voalurile de mireasă brodate sunt o opțiune excelentă, dar atunci când rochia este una simplă.

voal-de-mireasa-brodat

Voalul brodat este un tip de voal confecționat de cele mai multe ori din tulle, având pe margine cusături cu broderie, perle sau pietre.

Voaluri-de-mireasa-brodate

De asemenea, puteți opta pentru voalul spaniol sau ,,mantilla”, un tip de voal lung care se poartă ca o mantie și poate da o imagine idilică.

voal-lung-brodat voal-mireasa-brodat voal-mireasa-cu-broderie1

Voalul cu broderie este sofisticat și trebuie aortat începând de la lungime până la cel mai mic detaliu. Astfel, un voal lung brodat va oferi o apariție spectaculoasă dacă rochia este una potrivită. Specialiștii spun că broderia trebuie să fie în armonie cu orice detaliu de pe rochie, există o linie foarte fină între elegant și ridicol. Unele mirese, din dorința de a arăta senzațional în cea mai importantă zi din viața lor, tind să-și accesorizeze ținuta prea mult. Deși frumoase în parte, accesoriile împreună pot crea o imagine deranjantă.

model-voal-mireasa-brodat
Voaluri-mireasa-brodate-lungi

Koroleva și Tarzan sunt pe cale să divorțeze! Care este motivul!
Articolul anterior
Am 6 copii. Și vreau un nou început
Articolul următor
Alte articole interesante