Nunţile manechinelor celebre

Dacă cei mai mari designeri din lume s-ar bate să-ți conceapă rochia de mireasă, ce tip de nuntă ai alege? Ai opta pentru o ceremonie rapidă la starea civilă sau pentru o recepție la o căsuță de tip bungalow din Surrey așa cum a făcut-o Patti Boyd când s-a căsătorit cu George Harrison?

Să ne amintim de Kate Moss care atunci când a zis da în fața altarului a ales să șocheze o lume întreagă apelând la mult blamatul John Galliano pentru o rochie de mireasă couture.

Kate Moss

Josephine De La Baume a purtat o rochie Zac Posen la nunta ei cu Mark Ronson undeva în sudul Franței. Ginerele a avut un costum semnat Richard James.

Josephine De La Baume

Atunci când Coco Rocha a acceptat să se căsătorească cu James Conran, designerul Zac Posen a fost prima și ultima alegere în materie de rochii de mireasă.

Coco Rocha

După o relație de opt ani, Rhea Durham s-a căsătorit cu iubitul său Mark Wahlberg. Nunta a fost organizată în Beverly Hills. Rochia a fost semnată de Marchesa.

Rhea Durham

Stella Tennant a purtat în ziua nunții ei cu fotograful francez David Lasnet o rochie Helmut Lang.

Stella Tennant

Modelul de origine olandeză Sharlely “Lilly” Kerssenberg şi-a oficializat relația cu tenismenul Boris Becker în St Moritz într-un smoking alb.

Sharlely “Lilly” Kerssenberg

Îmbrăcată într-o rochie alb-aurie Givenchy, Lara Stone s-a cununat civil cu David Walliams în Londra. La recepție, Lara a purtat o rochie aurie mini.

Lara Stone

Sursă foto: VOGUE.UK

Lenuța Gheorghiță nu renunță la făinoase
Articolul anterior
Reguli de frumusețe de la Salma Hayek: “Nu curăța fața”
Articolul următor
Alte articole interesante