Nunțile regale! Rafinament și costuri de milioane

În timp ce unii visează la povești de dragoste cu prinți și prințese, alții, de-a dreptul, le trăiesc. Iar în ultimii ani, am asistat și noi la unele dintre cele mai frumoase nunți regale, prin intermediul internetului.

separator

Topul îl vom începe cu cea mai recentă nuntă. Andrea Casiraghi, nepotul lui Grace Kelly, s-a căsătorit cu italianca Beatrice Borromeo. Beatrice a îmbrăcat o superbă rochie Valentino, într-o nuanță roz, în timp ce mirele a purtat un costum de vară, gri. La nunta celor doi au participat toate regalitățile de Monaco.

Andrea Casiraghi

Continuăm cu nunta din 2013 a Prințului Rahim Aga Khan cu fostul model Kendra Salwa Spears. Modelul american a fost nevoit să renunțe la  numele și identitatea ei pentru a se transforma în Prințesa Salwa Aga Khan, soția fiului cel mare al lui Aga Khan IV.  Ea și soțul, Prințul Rahim, au moștenit averea fabuloasă de 800 de milioane de dolari. Iar prințul a fost clasat în top 10 cei mai bogați monarhi ai lumii.

Prințului Rahim Aga Khan

O altă nuntă frumoasă a fost cea a prințesei Madeleine a Suediei cu bancherul Christopher O’Neill. Cortegiul regal a măsurat 350 de metri, iar nunta a fost transmisă pe posturile TV timp de patru ore și jumătate. Banchetul de nuntă a fost pe măsură, strângând  mai bine de 400 de invitați.

Madeleine a Suediei

Nu putem să n-o menționăm, chiar și-n treacăt, pe cea mai urmărită nuntă a planetei, nunta Prințului William cu Kate Middleton.  Ducesa noastră a îmbrăcat o rochie confecționată de Sarah Burton pentru McQueen.

Prințului William

Ajungem și la nunta Prințului Guillaume de Luxemburg,  care a reușit să se căsătorească cu o contesă belgiană, și anume Stephanie de Lannoy. Așadar, vorbim de o nuntă cu doi miri cu sânge albastru, în care eticheta a dat tonul.

Prințului Guillaume de Luxemburg

Prințul Albert de Monaco s-a căsătorit cu fosta sportivă de origine sud-africană Charlene Wittstock. Charlene a purtat la fastuosul eveniment o rochie superbă Giorgio Armani Prive.

Prințul Albert de Monaco

Sursa: okmagazine.ro

A fost bătută de compozitorul lui Dima Bilan și Alla Pugaceova
Articolul anterior
Ricki Martin șochează tabăra homosexualilor!
Articolul următor