O fetiţă de 12 ani, mireasa unui bărbat de 37!

Aceast

separator
ă nuntă urmează să aibă loc pe 11 octombrie în Norvegia. Thea este primul copil din ţară care se va  căsători, acest lucru fiind total interzis prin lege.

Geir1__880

Acesta a ales să-şi împărtășească experienţa în cadul blogului ei, unde explică ce sentimente o încearcă la gândul că se va mărita atât de tânără.  ”Bună! Mă numesc Thea, am 12 ani și mă voi căsători într-o lună”, este mesajul cu care sunt întâmpinați cei care vizitează pagina web. Site-ul fetei a ajuns cel mai citit din Norvegia.

Pe blog există imagini și postări legate de viața într-un cuplu, noaptea nunții și alte subiecte asemănătoare. Thea planifică să-i spună ”DA” lui Geir în Ziua Internaţională a Fetelor.

Întregul eveniment este, în realitate, o campanie menită să atragă atenția asupra unui fenomen îngrijorător, fetițe vândute de familii pentru a se mărita la vârsta la care ar trebui încă să se joace cu păpușile.

U4A05821__880

Anual, 39.000 de fetiţe sunt luate din familiile lor şi forţate să se maturizeze brusc, multe fiind traumatizate pe viaţă de ororile prin care trec. „Sperăm ca oamenii să se mobilizeze şi să lupte împotriva căsătoriilor de acest fel, devenind sponsorii lor. Poate aşa, cele 39.000 de fetiţe, care cred că prin exemplul micuţei Thea vor scăpa de soarta lor dură”, se arată menţionat pe site-ul stoppbryllupet.no.

Prezentatoarea veșnic tânără. Are 53 de ani, dar nimeni nu-i dă vârsta din buletin
Articolul anterior
Tragedie! Anastasia Zavorotniuk și-a pierdut doi membri ai familiei
Articolul următor
Alte articole interesante