Pantofii de mireasă pentru sezonului rece

Cred că îți dai seama că pentru lunile reci rochiile fără bretele, țesăturile și materiale ușoare sau pantofii decupați, nu sunt potriviţi.

separator
winterwedding05-600x399

Tocmai de aceea, ar trebui să porți pantofi fără decupaje, cu un calapod închis, care să nu permită frigului să pătrundă. Specialiștii mai spun că ar fi de preferat să alegi pantofi de mireasă cu un toc mai scurt, deoarece există posibilitatea să se formeze polei din cauza temperaturilor extrem de scăzute.

1. Culoare trebuie să iasă în evidență pe sub rochia de mireasă

Pentru ca pantofii să nu-și piardă valoarea, poți alege combinații de nuanțe sau modele în culori vii, strălucitoare, care vor crea un aer îndrăzneț sau jucăuș.

winter-wedding-bride-style

2. Formele și mărimile

Nu este o regulă ca mireasa să poarte tocuri. Spre exemplu, ai putea fi prima mireasă care alege cizme sau ghetuțe de iarnă. Și aici nu mă refer la cizme pentru zăpadă, ci la cele lungi sau ghetuțele până la gleznă.

3. Fii mai diferită

Pentru a ieși din anonimat aplică pe pantofi o mică suprafață de blană artificială albă sau o suprafață cu câteva pene albe. Acest element cu siguranță nu l-ai vedea la o mireasă care se căsătorește vara.

Iata mai multe modele de pantofi

Andi Moisescu, de nerecunoscut!
Articolul anterior
4 motive pentru a face Aqua Sport după sărbători!
Articolul următor
Alte articole interesante