Poze noi de la cununia fiicei Irinei Bivol!

Acum o săptămână, Cătălina, fiica Irinei Bivol s-a cununat cu Adrian la Mănăstirea Căpriana. Iar în acest weekend, tinerii vor juca nunta.

separator

IMG_4689

Cătălina a purtat la cununie o rochie albă, stil sirenă, cu un voal lung, brodat, marca Perle di Delsa. Iar la nuntă, aceasta va îmbrăca o rochie albă, în formă de A, marca Delsa Fashion Couture. Ambele ținute au fost achiziționate de la Salonul “Mireasa Modernă”.

Irina Bivol la cununie a optat pentru o ie turcoaz, din colecția creatoarei de modă Valentina Vidrașcu. La nuntă, vedeta va eclipsa într-o rochie de culoarea piersic combinată cu fucsia, mulată și cu trenă. Rochia are mai multe detalii lucrate manual. Aceasta a fost creată de designerul autohton Evghenii Hudorojcov timp de două luni. Soacra mică și-a ales și bijuterii corespunzătoare, care se asortează perfect cu rochia.

Mirii vor avea 180 de invitați. Printre aceștia, vor fi și colegii de breaslă a Irinei Bivol. Nelly Ciobanu, Anișoara Puică, Aura, Vitalie Dani, Cristina Scarlat, Janet Erhan, Lăutari invitați de către violonistul Oleg Vitliuc vor asigura nuntașii cu muzică bună.

12

Va fi o nuntă modernă, cu puține tradiții, dar cu multă distracție.

Text: Sorina Țurcanu

Idei pentru o nuntă de toamnă
Articolul anterior
Adrian Ursu a refuzat Ice Bucket Challenge. Află de ce
Articolul următor
Alte articole interesante