Poze rare! Barack și Michelle în ziua nunții

În urmă cu o lună, Michelle și Barack Obama au sărbătorit 24 de ani de căsnicie, ocazie cu care au apărut pe rețelele de socializare poze de la marele eveniment.

separator

poze-rare-cu-familia-obama-cum-au-aratat-barack-si-michelle-in-ziua-nuntii_size19-1

Cei doi s-au întâlnit în 1989, la o firmă de avocartură din Chicago, iar după câteva luni au început să iasă la întâlniri.

Barack și Michelle s-au logodit în 1991, iar un an mai târziu au devenit soț și soție. Prima fiica a cuplului, Malia Ann, s-a născut în 1998, în timp ce Natasha a venit pe lume trei ani mai târziu.

1

În ziua nunții, Barack Obama a purtat un costum clasic, în timp ce Michelle a optat pentru o rochie pe umeri, cu trenă uriașă.

2

Michelle a făcut apoi niște dezvăluiri emoționante despre începuturile poveștii lor de dragoste, subliniind sărăcia în care trăia soțul ei, când cei doi s-au întâlnit: “El era tipul care mă lua la întâlniri într-o mașină atât de ruginită, că puteam vedea cimentul printr-o gaură de la ușa…el era tipul a cărei posesiune de preț era o masă de cafea, pe care o găsise într-un tomberon și a cărui singura pereche decentă de pantofi era cu jumătate de măsura prea mică.”

ae6006a0c14c9c07484cd312820fddfc barack-michelle-obama-anniversary-sfta-2 barack-michelle-obama-anniversary-sfta-12

Antonella Gobjila are o colecție deosebită de accesorii pentru iarnă. Tu ai purta o căciulă din fire de aur?
Articolul anterior
Andreea Bănică a ales numele băieţelului!
Articolul următor
Alte articole interesante