Rochii de mireasă cu spatele gol!Din dantelă sau cu aplicațiile care îl acoperă doar parțial

Tu decizi cât de unică și personală urmează a fi ținuta ta de mireasă. De tine depinde cât de “WOW” va fi rochia, cât de impresionante bijuteriile și cât de elegantă coafura și machiajul. Ţinând cont de faptul că rochia de mireasă pe care o vei purta în ziua nunții, va fi examinată în detaliu de invitați, nu este chiar atât de ușor să găsești look-ul de mireasă perfect. Astfel, vin cu câteva sfaturi care te vor face mai sigură pe tine, iar rochia ta de mireasă va fi memorabilă.

separator

În 2014 designerii propun rochiile de mireasă cu spatele gol, din dantelă sau cu aplicațiile care îl acoperă doar parțial. Acestea sunt considerate creații glamuroase pentru miresele îndrăznețe și sofisticate.

16a

Dacă vrei să fii o mireasă memorabilă, poți opta pentru o rochie de mireasă din tafta și tul cu bustieră și un decolteu delicat pe spate, cu aplicații de cristale prețioase care îmbracă liniile spatelui delicat.

24

Rochiile stil sirenă cu spatele gol au fost caracterizate ca fiind cele mai atractive. Designerii au creat rochii de la care cu greu îți poți lua ochii. Chiar dacă vei alege o rochie cu un corset din dantelă  brodată, cristale și mărgele în față, iar în partea din spate, cu decupaje de dantelă și aplicații prețioase, vei fi la fel de irezistibilă.

O rochie de mireasă cu spatele în formă de lacrimă va scoate în evidență liniile delicate ale corpului tău.

Dacă vei opta pentru o rochie cu spatele din dantelă combinată cu cristale Swarovski, vei obține un  look impresionant de delicat. Dantela va face rochia mai delicată și feminină, iar cristalele te vor transforma în prințesă.

Oscar de la Renta a spus: “Spatele gol, este arma seducției feminine!”. Astfel ține minte: linia fină a spatelui a fost mereu considerată drept una dintre cele mai senzuale părți ale corpului feminin. Iar expunerea spatelui reflectă senzualitate și feminitate.

Eşti dependentă de zahăr? Iată cu ce îl poţi înlocui
Articolul anterior
Cât de des trebuie să faci sex pentru a rămâne însărcinată
Articolul următor
Alte articole interesante