Războiul rochiilor de mireasă în showbizz-ul rusesc!

Vara aceasta între vedetele rusești s-a creat un “război” al rochiilor de mireasă. Iar noi am decis să vi le prezentăm și să vă lăsăm pe voi să le alegeți pe cele care au fost mai inspirate în ziua nunții.

separator

Tatiana Navka

Figurista a mers spre altar la începutul acestei luni. Și pentru că la marele eveniment a participat aproape tot beaumondul rusesc, Tatiana și-a rezervat câteva ținute. Prima a fost cusută de Valentin Iudașkin, iar cea de-a doua, mai lejeră, și-a cumpărat-o de la casa de modă Edem.

navka 2 navka

Anna Hilikevici

Vedeta serialului rusesc “Univer”, Anna Hilikevici a îmbrăcat rochia de mireasă weekend-ul trecut. Tânăra actriță a ales o rochie stil prințesă, punând accentul pe pietrele prețioase din jurul taliei și a gâtului.

ana 2 ana 3 ana

Dana Borisova

O altă mireasă care a făcut furori atât cu petrecerea bine organizată cât și cu rochia superbă, a fost prezentatoarea Dana Borisova. Tânăra a optat pentru o rochie simplă, punând accent pe coronița cu flori. Și pentru că îi place să surprindă, Dana i-a ales și fiicei o rochiță ca a ei.

dana 2 dana 3 dana

Ksenia Borodina

Cea care a provocat sute de critici și laude la propria nuntă a fost prezentatoarea show-ului “Dom 2” Ksenia Borodina. Aceasta a ales o rochie stil prințesă cu o fata lungă până l în pământ.

kenia ksenia 2 ksenia 3

Prețuri de nimic la târgul Fashion Bazaar! Vezi ce hăinuțe vor fi!
Articolul anterior
Mix-uri cromatice care te scot din anonimat!
Articolul următor
Alte articole interesante