Rochii de mireasă de inspirație Disney

Visul oricărei viitoare mirese este ca în ziua nunții să îmbrace o rochie ce seamănă cu cele din filmele Disney. Acum, visul poate deveni realitate, designerul Alfred Angelo a creat o colecție specială.

separator

Nu ne-am putea să ne-o imaginăm pe Cenușăreasa fără rochia de bal cu corset și tuul. Detaliile de pe corset împreună cu alegerea accesoriilor de păr scot subtil în evidență gingășia purtătoarei și delicatețea feminină specifică unei mirese.

CENUŞĂREASA 1 CENUŞĂREASA 2

Prințesa Yasmin din „Alladin” a fost imaginată purtând o rochie ceva mai exotică, fluiditatea materialului și inserția de diamante fiind în viziunea designerului elemente definitorii.

JASMINE 1 JASMINE 2

Belle din „Frumoasa și Bestia” este cunoscută pentru rochia de mireasă de culoarea galbenă, însă Alfred Angelo a dorit să păstreze colecția de rochii de mireasă inspirate din lumea Disney în dulcele stil clasic.

BELLE 1 BELLE 2

Deosebită este și rochia de mireasă a prințesei Ariel, al cărei corset ajustat cât să accentueze bustul, talia și șoldurile se continuă cu o trenă spectaculoasă.

ARIEL 1 ARIEL 2

Tiana, prima prințesă negresă din istoria companiei este și ultima venită în rândul prințeselor Disney. Designerul i-a dat personajului din „Prințesa și broscoiul” o notă retro, făcând referire prin accesorii și stilul rochiei la era Jazz a anilor ’20.

TIANA 1 TIANA 2

sursa: one.ro

Cum arată echipa filmului “Pretty Woman” după 25 de ani!
Articolul anterior
4 lucruri de care trebuie să ții cont dacă vrei să slăbești
Articolul următor
Alte articole interesante