Rochii de mireasă scurte! Ce propun designerii în 2014

Mini sau midi,

separator
 tip prinţesă sau stil sirenă, albă sau colorată, alegerea rochiei de mireasă nu este o misiune tocmai uşoară. Unde mai pui că designerii de specialitate ne oferă  o mare diversitate de modele care ne pot inspira sau influenţa în alegerea ţinutei perfecte.

pronovias-lagatte-b rochie-de-mireasa-11202 rochie-de-mireasa-scurta-din-dantela-mode5l-11317

Rochia de mireasă mini este o alegere extrem de versatilă şi nonconformistă care te va scoate din anonimat, în special, în sezonul cald. Designul variază de la extravagant la aristocrat, romantic şi foarte discret. Dacă te gândeşti că rochia mini nu poate avea nimic spectaculos, alege materialele care ies în evidenţă prin broderii, dantelă şi aplicaţii.

rochie-de-mireasa-scurta-din-dantela-model-11317 rochie-de-mireasa-scurta-tilly rochii-de-mireasa-demetrios-539-a

După ce ai luat o decizie privind rochia de mireasă, nu uita să alegi o pereche de pantofi cu toc înalt pentru a-ţi pune în valoare picioarele subţiri şi feminine. Evidenţiază-ţi stilul vestimentar personal prin alegerea unor pantofi de mireasă în tendinţe, care se asortează ţinutei şi în acelaşi timp sunt o marcă a personalităţii tale.

rochii-de-mireasa-love-story-by-bien-savvy-2013-believe-in-love- rochii-de-mireasa-love-story-by-bien-savvy-2013-completely-in-lo rochii-de-mireasa-love-story-by-bien-savvy-2013-crazy-love-fatarochii-de-mireasa-love-story-by-bien-savvy-2013-flirting-love-fa rochii-de-mireasa-love-story-by-bien-savvy-2013-french-love-fata
rochii-de-mireasa-love-story-by-bien-savvy-2013-french-love-spat rochii-de-mireasa-love-story-by-bien-savvy-2013-love-soul-fata rochii-de-mireasa-love-story-by-bien-savvy-2013-private-love-fat (1) rochii-de-mireasa-love-story-by-bien-savvy-2013-private-love-fat

Indiferent de modelul rochiei de mireasă ales, look-ul tău nu trebuie să facă o notă discordantă. Asortarea rochiei cu buchetul, bijuteriile şi accesoriile pe care le vei purta în ziua cea mare sunt elemente importante de care trebuie să ţii cont.

ss2014-05 ss2014-03

 

Sursa

Așa arăta Anna Sedacova înainte de primele operații plastice!
Articolul anterior
Mariei Sharapova îi este frică de românca Simona Halep!
Articolul următor
Alte articole interesante