S-au căsătorit cu animale. Vezi cum arată cățelușa mireasă

Dacă nici prin cap nu ți-a trecut că există oameni care pot iubi o capră sau o pisică, află că unii oameni au făcut și nuntă cu aceste animale.

separator
 

Capra mireasă din Sudan

Un bărbat din Sudan, s-a săturat de femei și s-a însurat cu capra lui preferată. De fapt, bărbatul a fost forţat să o ia de nevastă şi să plătească o zestre de 15.000 dinari sudanezi proprietarului, după ce acesta l-a prins întreţinând relaţii intime cu animalul.

S-au căsătorit cu animale. Vezi cum arată cățelușa mireasă

Karl Lagerfeld şi pisică

Celebrul designer Karl Lagerfeld a anunţat încă din iunie 2013 că vrea să se însoare cu pisica lui, Choupette. Designerul spune că nu a iubit pe nimeni, niciodată, atât de intens cum o iubeşte pe ea. Tandreţile dintre cei doi au devenit atât de intense, încât Choupette a fost muză şi sursă de inspiraţie pentru colecţia couture de la Chanel, semnată de Lagerfeld.

S-au căsătorit cu animale. Vezi cum arată cățelușa mireasă

Milionara care s-a măritat cu un delfin

În decembrie 2005, o milionară de 41 de ani s-a măritat cu delfinul pe nume Cindy, dintr-o staţiune israeliană. Femeia din Marea Britanie a cunoscut delfinul într-o vacanţă şi a fost dragoste la prima vedere. Dragostea dintre cei doi a ajuns atât de intensă, încât femeia ajunsese să viziteze Israelul de trei-patru ori pe an.

S-au căsătorit cu animale. Vezi cum arată cățelușa mireasă

Fetele care s-au măritat cu broaşte

Două copile din India au avut parte de o nuntă cu broscoi. Bătrânii satului au decis că Vigneswari şi Masiakanni trebuie să-și ia de soţ câte un broscoi râios pentru ca satul să fie ferit de o boală misterioasă şi foarte gravă.

Selva Kumar şi consoarta lui, căţeluşa Selvi

Pe când avea 18 ani, Selva Kumar a concluzionat că suferă de un blestem greu de suportat. Imediat după ce a omorât doi câini, băiatul s-a îmbolnăvit şi a fost urmărit de ghinioane îngrozitoare, aşa că a cerut sfatul unui astrolog mediocru. Acesta l-a sfătuit să se cunune cu un câine şi relele se vor opri. Ceea ce a şi făcut. Selva a luat-o de soţie pe maidaneza Selvi şi a jurat să aibă grijă de ea toată viaţa.


https://www.youtube.com/watch?v=zr9-YjU-Apo

Nikita Rinadi topeşte preţurile în jumătate!
Articolul anterior
Când şi cum se simt mişcările fătului în burtică
Articolul următor