Te-ai visat mireasă? Nu e de bine

Știai că orice vis are și o semnificație? Ei bine, specialiştii în oniromanţie (interpretarea viselor) au descifrat ce înseamnă atunci când te visezi mireasă.

separator

14133785340102b605

1.Sentimentele din timpul visului, sensuri multiple:

De exemplu, dacă te visezi o mireasă fericită şi împlinită, aceasta înseamnă că şi în viaţa reală trăieşti aceleaşi sentimente atunci când vine vorba despre relaţia ta. Ba chiar mai mult, poate simboliza dorinţa ta ascunsă în inconştient de a trece la următoarea etapă şi anume la căsătorie.

Atunci când din contră, te visezi mireasă şi eşti nemulţumită în vis de cum arăţi în această postură, înseamnă că este vorba despre o serie de sentimente refulate din viaţa reală.

Alegem rochia de mireasă în funcție de caracter și zodie!

2. Tradiţii din diferite popoare:

În tradiţia populară românească, mireasă în vis este un semnal de alarmă, este un vis prevestitor de rău.

Europenii care au îmbrăţişat religia creştină spun că atunci când îţi atrag atenţia bijuteriile pe care le porţi în vis atunci când eşti mireasă, înseamnă că vei avea parte de o bucurie legată de un eveniment ce va avea loc în familia ta.

În tradiţia arabă, se spune că dacă te visezi dansând ca mireasa, înseamnă că fie te vei mărita în curând, fie altcineva apropiat ţie va face acest pas în viitorul apropiat.

Nu în ultimul rând, hinduşii cred că dacă te vezi în vis condusă spre altar, este posibil ca cea mai mare dorinţă a ta să devină realitate.

Mirele și zodia! Află cu cine te potrivești

Semnificaţiile visului în care apari ca mireasa sunt multiple. Inconştientul joacă un rol important în tot acest proces, aşa că este bine să te autoanalizezi, mai ales dacă visele de acest tip sunt recurente.

3. Când te visezi mireasă şi eşti căsătorită poate semnifica probleme în cuplu, certuri, chiar probleme cu sănătatea.

sursa: observator.a1.ro

Cu cine seamănă această păpușă?
Articolul anterior
Ultimele tendințe în materie de modă de la bloggerița Daniela Macsim!
Articolul următor
Alte articole interesante