Tendințe 2013: costumul pentru mire! (24 poze)

Unui bărbat nu-i trebuie un buget foarte mare pentru a se îmbrăca cu gust. Trebuie să fie atent la detalii, să aleagă costumul care îi vine perfect, culoarea care îl avantajează și accesoriile potrivite.

separator
Tendințe 2013 costumul pentru mire!

Astfel, designerii propun pentru anul 2013 două tipuri de costume ce cuprind criteriile enumerate sus: costumul cu guler tunică și costumul tip smoking.

Costumul cu guler tunică – noutatea sezonului!

În articolul anterior am scris despre costumul de mire clasic, acum însă voi vorbi despre un stil ceva mai deosebit: costumul cu guler tunică. Acest tip de guler îi conferă mirelui originalitate, datorită poziționării numărului de nasturi-aproximativ 6.

3 5

Definiți printr-o originalitate aparte, aceștia pot trensforma ținuta într-un costum tip smoking.

În vest, acest tip de costum este asociat cu uniforma preoților catolici, însă în societatea mondenă este un simbol de eleganță și rafinament. Gulerul tunică este scurt  și perfect ridicat, conferind o ținută distinsă bărbatului care îl poartă.

Cea care va completa cu succes întreaga ţinută, este batistuţa buzunarului de la piept.

9 10 11
12

Evită să porți cravata.

Smokingul slim fit – alegerea vedetelor!

Smokingul – costumul bărbătesc elegant și rafinat, care împletește ideal dorința mirelui de a ieși în evidență și totodată  de a păstra nota de eleganță și bun gust. Cu o croială specială, cu reverele sacoului deosebite, smokingul va fi întotdeauna considerat apogeul eleganței masculine, fiind ideal pentru orice tip de siluetă.

13 14 15 17

Luând în considerare materialul deosebit, dar și culoarea neagră al acestuia, smokingul trebuie neapărat să își găsească loc în garderoba unui bărbat modern.
19 20 21 22 23

În lumea întreaga, așa zișii ambasadori ai smokingului sunt actorii:  Steven Seagall și Chuck Norris.

Text: Iulia Arnaut 

Crește numărul copiilor născuți cu anomalii
Articolul anterior
Carnavalul Brazilian – cel mai “fierbinte” eveniment din lumea spectacolului! Poze
Articolul următor
Alte articole interesante