Tendințe de top pentru miresele 2016

Săptămâna modei a debutat oficial, iar în cadrul ei designeri de renume internațional își scot la rampă cele mai noi colecții. O dată cu noile prezentări de moda, s-au instalat și ultimele tendințe pentru miresele anului viitor.

separator

Iată care sunt cele mai în vogă tendințe pentru miresele din 2016.

Detalii florale 3D
Prezentă și în anii anteriori, tendința detaliilor florale 3D ia avânt în primăvara 2016. În cadrul unui decor clasic, Angel Sanchez și-a prezentat cea mai noua linie de rochii de mireasă accesorizate cu o mulțime de flori dispuse pe dantelă, în timp ce casa de modă Oscar de la Renta a ieșit la rampă cu rochii de mireasă moderne, cu flori tridimensionale tăiate cu laserul. Nici miresele conservatoare nu au fost uitate, Marchesa prezentând rochii de mireasă clasice cu ornamente florale, pline de textură.

Tendințe în machiaj pentru miresele anului 2016

2 3

Decolteuri iluzie
Designerii de rochii pentru mirese au recreat tendința decolteului iluzie folosind materiale pure pe corsaje și fuste. Hayley Paige a prezentat  o rochie de mireasă din tulle eteric cu un corset complet nud împodobit cu aplicații florale. Reem Acra a ieșit în evidență cu rochii de mireasă sexy, ale căror detalii iluzie au fost extinse de-a lungul întregului corp, acestea fiind acoperite cu ornamente atent plasate. Monique Lhuillier a ales varianta mai „cuminte”, rochiile sale având un substrat nud și broderie grea.

1 4 tendinte-moda-mirese-2015

Cum a fost la evenimentul „I love shopping”!
Articolul anterior
Smiley și Simona Halep formează un cuplu?!
Articolul următor
Alte articole interesante