Tendințe în machiaj pentru miresele anului 2016

Pentru o nuntă excepțională și desigur, în trend îți dezvăluim care vor fi cele mai căutate modele de machiaj în acest an.

separator

Frumusețe naturală

Jenny Packham, Amsale și Oscar de la Renta au demonstrat că mai puțin înseamnă mai mult. Creatorii de modă au folosit o cremă puțin pigmentată pentru a menține pielea hidratată, puțin blush sau bronzant în obraji, o tusa de mascara și buze nude sau roz.

naturalete

Retro Glam

Buclele, buzele conturate în roșu aprins și clasicul cat eyes au fost elementele prin care s-au remarcat miresele din cadrul prezentărilor Badgley Mischka, Ines di Santo și Elizabeth Fillmore, evocând acel stil de glamour tipic vedetelor de la Hollywood.

Retro Glam

Smokey eyes în nuanțe pământii

Stilul smokey eyes nu este limitat doar pentru o noapte în club. Pentru a transforma look-ul dramatic în unul angelic, potrivit unei nunți, make-up artiștii au optat pentru nuanțele pământii și tonurile metalice calde.

Buze rozalii

Nuanțele de roz pal și corai se potrivesc cu majoritatea tipurilor de ten.

tendinte-in-machiaj-pentru-mireasele-anului-2016_2

Sprâncene groase cât mai naturale

Încă un stil preluat din trendurile de make-up în 2016, sprâncenele groase sunt preferate și în cazul mireselor. Făcute celebre de Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor și Brooke Shields, sprâncenele groase revin în tendințe în acest an.

tendinte-in-machiaj-pentru-mireasele-anului-2016_3_size2

Sursa: perfecte.ro

Filiala Rîșcani a fost lansată oficial!
Articolul anterior
Andreea Esca a îmbrăcat haina unui designer moldovean!
Articolul următor