Test: ce viitor are relaţia voastră?

Nimeni nu poate ghici viitorul, dar poţi afla ce şanse are relaţia voastră să dureze în timp, în funcţie de compatibilitatea dintre voi. Cu un simplu calcul de numerologie…… poţi afla cât de compatibili sunteţi şi unde se îndreaptă relaţia voastră.

separator

numerologie_relatie_viitor_pr

Următorul test de numerologie calculează compatibilitatea dintre numele voastre şi vă indică ce viitor are relaţia voastră!

Pasul 1: Specialiştii consideră că numele pe care îl purtăm ne influenţează pe tot parcursul vieţii. Aşadar, numerologia atribuie un număr simbolic fiecărui nume după următoarea schemă:

1  2  3  4  5  6  7  8  9
A  B  C  D  E  F  G H  I
J   K  L  M  N O  P Q  R
S  T  U  V W  X  Z Y

Pasul 2: Calculează numărul numelui tău şi numărul numelui iubitului tău!

Exemplu: Ana Ionescu: 1+5+1+9+6+5+5+1+3+3= 39; 3+9 =12; 1+2= 3
Dan Ionescu: 4+1+5+9+6+5+5+1+3+3= 42; 4+2 = 6
Acum puteţi afla ce viitor are relaţia voastră în funcţie de compatibilitatea dintre numerele numelor voastre.
1 şi 1: Amândoi vreţi să fiţi indepedenţi, aşa că vă oferiţi unul altuia libertate şi acceptare. Scopurile comune sunt cele care vă ţin împreună. Dacă ele există, relaţia este pasională, dar şi romantică.

1 şi 2: Numărul 1 trebuie să aducă banii în casă, iar numărul doi să se ocupe de cămin pentru ca relaţia să funcţioneze. Aveţi ceva mai mult de lucrat la capitolul romantism.

1 şi 3: În timp ce numărul trei are idei creative, numărul unu ştie să le pună în practică, aşa că relaţia este una de success şi dacă este doar profesională.

1 şi 4: Relaţia poate funcţiona doar dacă învăţaţi să vă respectaţi, căci numărului unu îi place independenţa, iar numărului patru controlul.

1 şi 5: Amândoi ştiţi să trăiţi viaţa cu intensitate, aşa că pasiunea vă poate ţine împreună dacă sunteţi atenţi să contruiţi şi încredere în cuplu.

1 şi 6: Numărului unu îi place să fie independent, iar numărului şase să îşi îngrijească partenerul. De aceea cel din urmă se simte ofensat atunci când gesturile tandre nu îi sunt apreciate.

1 şi 7: Sunteţi diferiţi, dar vă completaţi, mai ales în plan intelectual. Numărul şapte are idei inovatoare, iar numărul unu ştie să îl motiveze.

1 şi 8: Doar cu multe compromisuri această relaţie poate prospera, căci amândoi sunteţi ambiţioşi. Aşa că trebuie să stabiliţi de comun acord priorităţile privind relaţia.

1 şi 9: Relaţia este una dificilă căci numărul nouă lasă mult de la el pentru a-l face fericit pe numărul unu care vrea ca totul să se petreacă după cum vrea el.

2 şi 2: Amândoi preţuiţi viaţa de familie, aşa că relaţia are mari şanse de reuşită. Trebuie să aveţi însă grijă la aspectul financiar. Nu vă puteţi hrăni iubirea doar cu vise.

2 şi 3: Între voi se stabileşte o atracţie irezistibilă, iar relaţia voastră se bazează pe afecţiune şi umor. Nu se ivesc probleme mari la orizont.

2 şi 4: Relaţia voastră are mari şanse să dureze în timp, pentru că  niciunul nu caută aventuri, ci stabilitate şi confort, lucruri care vă consolidează cuplul.

2 şi 5: Legătura voatră este testată de firile voastre diferite. În timp ce numărul doi caută stabilitate, numărul cinci vrea să-i fie respectat spaţiul intim.

2 şi 6: Vă completaţi reciproc, căci nevoia numărului doi de afecţiune este împlinită de numărul şase, care ştie cum să îşi îngrijească partenerul de cuplu.

2 şi 7: Numărul şapte este prea cerebral pentru numărul doi. Primul nu oferă multe semne de afecţiune, iar celălalt tânjeşte după ele.

2 şi 8: Între voi există o mare compatibilitate. Numărul doi îşi doreşte să întemeieze o familie, iar numărul opt să asigure aromonia în cămin.

2 şi 9: Ştiţi să vă faceţi fericiţi unul pe celălalt. Numărul nouă caută să îndeplinească nevoile partenerului, aşa că numărului doi nu îi va lipsi afecţiunea după care tânjeşte.

3 şi 3: Relaţia voastră este extrem de distractivă şi ştiţi cum să trataţi orice problemă cu voie bună. Încercaţi să lucraţi mai mult la stabilitatea cuplului vostru.

3 şi 4: Îmtâmpinaţi multe obstacole în relaţionare pentru că numărul trei are o viziune relaxată asupra lucrurilor, în timp ce numărul trei tinde să analizeze prea mult.

3 şi 5: Relaţia este presărată cu petreceri şi pasiune. Amândoi aveţi un plus de creativitate şi dinamism. Trebuie să învăţaţi cum să fiţi împreună şi la rău.

3 şi 6: Aveţi personalităţi diferite, dar care se completează. Numărul trei este creativ şi jucăuş, iar numărul şase este tolerant şi echilibrat.

3 şi 7: Relaţia întâmpină greutăţi pentru că numprul trei este mereu prin în cercuri sociale largi, în timp ce numărului şapte îi place singurătatea.

3 şi 8: Voi le puteţi dovedi tutoror că opusurile se atrag. Numărul trei poate înflori viaţa socială a numărului opt, iar cel din urmă poate să-i ofere partenerului un cămin stabil.

3 şi 9: Relaţia este de viitor pentru că atitudinea voastră relaxată va ţine conflictele la distanţă. Ştiţi să vă condimentaţi relaţia, dar nu uitaţi că aveţi şi responsabilităţi.

4 şi 4: Împreună puteţi forma un cuplu solid pentru că amândoi investiţi foarte multe în plan amoros. Puteţi claca însă foarte uşor, dacă nu vă moderaţi aşteptările unul de la altul.

4 şi 5: Relaţia voastră se poticneşte în problemele de comunicare. Numărul patru preferă abordările directe, iar numărul cinci vrea să fie luat cu uşurelul.

4 şi 6: Relaţia vostră este una stabilă, în care amândoi vă simţiţi stimulaţi să rămâneţi. Vă doriţi aceleaşi lucruri de la viaţă, dar există şi mici diferenţe între voi care nu lasă rutina să se instaleze.

4 şi 7: Relaţia dintre voi tinde să fie prea serioasă. Dacă numărul patru face eforturi pentru a consolida relaţia, numărul şapte preferă să se retragă.

4 şi 8: Relaţia voastră a devenit serioasă foarte repede, căci amândoi tânjiţi după stabilitate. Pentru a rezista în timp trebuie să învăţaţi să vă şi distraţi împreună.

4 şi 9: Numărul patru are multe aşteptări de la relaţie, iar numărul nouă i le poate îndeplini până la un anumit punct. Dacă rolurile nu se mai şi inversează se strâng frustrările.

5 şi 5: Aveţi o relaţie a extremelor, când fericire când tristeţe. Nu vă lipseşte niciodată pasiunea, aveţi însă de lucrat la capitolul stabilitate pentru a trece testul timpului.

5 şi 6: Relaţia are un viitor nesigur pentru că în timp ce numărul şase nu are nicio problemă cu angajamentele, numărul cinci vrea să o ţină din petrecere în petrecere.

5 şi 7: Numărul şapte are mereu idei inovatoare şi îl fascinează pe numărul cinci. Nu veţi rămâne fără subiecte de conversaţie, însă trebuie să lucraţi la intimitatea de cuplu.

5 şi 8: Voi acţionaţi în direcţii opuse.În timp ce numărul opt încearcă să consolideze relaţia, numărul cinci caută să îşi menţină independenţa. Compromisurile vă pot ajuta să vă completaţi.

5 şi 9: Relaţia voastră este pe drumul cel bun căci numărul cinci vine în relaţie cu distracţia, iar numărul nouă cu afecţiune. Dacă învăţaţi să vă acceptaţi diferenţele, nu se ivesc probleme.

6 şi 6: Relaţia este una armonioasă, pentru că amândoi sunteţi îngăduitori unul cu celălalt, altruişi şi axaţi pe viaţa de familie.

6 şi 7: Relaţia are nu are un viitor cert, pentru că diferenţele dintre voi iscă multe conflicte. Numărul şase este axat pe partea emoţională a relaţiei, iar numărul şapte pe cea intelectuală.
6 şi 8: Formaţi o echipă excelentă, căci vă săriţi unul altuia în ajutor şi vă implicaţi cu totul în relaţie. Dacă numărul şase este uşor mai posesiv, numărul opt îi dedică şi mai mult timp.6 şi 9: Vă unesc sentimente profunde. Amândoi sunteţi firi sensibile şi investiţi mult în viaţa de cuplu. Tocmai de aceea vă respectaţi şi vă admiraţi reciproc.7 şi 7: Relaţia nu are multe şanse de reuşită decât dacă învăţaţi să luaţi iniţiativa, căci amândoi tindeţi să vă retrageţi în propria carapace. Aveţi însă imaginaţie, aşa că puteţi să improvizaţi.7 şi 8: Numărul opt caută stabilitate într-o relaţie, iar numărul şapte intrigă şi nonconformism, aşa că vă este greu uneori să găsiţi o cale de mijloc.7 şi 9: Firea cerebrală şi retrasă a numărul şapte îl poate răni pe numărul nouă, care crede în suflete pereche şi investeşte multe sentimente în relaţia de cuplu.8 şi 8: Vreţi să întemeiaţi cât de curând o familie, asta dacă nu v-aţi aşezat deja la casa voastră. Nu ignoraţi însă viaţa de cuplu şi aspectul sexual în încercarea de a creea căminul perfect.8 şi 9: Aveţi viziuni diferite asupra vieţii care vă îndepărtează. Numărul nouă este sensibil faţă de nevoile celorlalţi şi un idealist, iar numărul opt vede partea materială şi practică a lucrurilor. 9 şi 9: Amândoi vă simţişi iubiţi şi apreciaţi în această relaţie,  care este presărată cu multe momente romantice. Pentru a rezista însă pe viitor aveţi nevoie şi de un plan de bătaie.

sursa: unica.ro

A purtat o rochie de mireasă de 50 de euro și a fost comparată cu Meghan Markle

O tânără a purtat la nunta sa o rochie de mireasă de 50 de euro, iar internauții au comparat-o cu Meghan Markle. Nu toată lumea vrea să cheltuiască zeci sau chiar sute de mii de euro pe o rochie de mireasă care poate fi purtată o singură dată.

Mireasa Rachel Connelly a demonstrat că poate arăta elegant, cheltuind doar 50 de euro. Utilizatoarea de Tiktok a postat pe pagina sa un videoclip filmat în timpul ceremoniei de nuntă. Și în doar o zi, a câștigat aproape 500 de mii de vizualizări.

Рэйчел Коннелли с женихом

Rachel a pozat într-o rochie de mătase albă, cu decolteu și un voal translucid. Fata a plătit doar 50 de euro pentru rochie. Ea a cumpărat rochia de la Goodwill, un magazin american de second-hand. E greu de crezut urmărind videoclipul. Mireasa a arătat extraordinar.

Abonaților le-a plăcut ținuta lui Rachel, ba chiar au comparat-o cu soția prințului Harry.

@rachelconnealy

Reply to @lizavbel ❤️ except my wedding was in a roller skating rink and not a royal palace :/ ##meghanmarkle

♬ original sound – rachel muse connealy

Ținuta de nuntă a lui Meghan a fost creată de fostul director de creație Givenchy Claire Waite Keller. Ducesa a ales o rochie lunga eleganta fara detalii inutile. Și costul acesteia este de aproximativ 400 de mii de dolari.

Меган Маркл и принц Гарри

Cum şi-a surprins o mireasă soţul nevăzător în ziua nunţii: ,,Am simţit că arată ca un înger!”

O tânără şi-a surprins logodnicul orb în ziua nunţii cu cel mai frumos dar. Toţi invitaţii au lăcrimat când l-au auzit spunând: „Simt că arăţi ca un înger!”.

Kelly Anne şi Anthony Ferraro

Când Kelly Anne Ferraro a început să cumpere rochii de mireasă, știa că își dorește un design care să includă o mulțime de detalii mici și texturi diferite, astfel încât viitorul ei soț, care este orb, să poată simți cum arată în ziua nunţii.

Pe 2 octombrie, la o nuntă în aer liber, tânăra a purtat o rochie albă, eterică, în drum spre altar, în timp ce cavalerul de onoare şi fratele mirelui i-au drescris acestuia cum arată. Anthony Ferraro, paralimpic la judo, muzician şi speaker motivaţional, a spus că a fost copleșit în momentul în care Kelly a ajuns în faţa altarului.

„Odată ce a ajuns la mine, mi-am pus mâinile pe rochia ei. Mi-a fost uimită mintea şi am început să plâng”, a spus el, potrivit Today. „Lucrurile tactile sunt foarte importante pentru mine. Îmi creează o imagine în cap despre felul în care arată lucrurile. Şi pot spune că am simţit că arăta ca un înger!”

Kelly Anne şi Anthony Ferraro

Kelly a spus că a încercat câteva rochii la Loulette Bride din Brooklyn, New York, înainte de a găsi una care avea tot ce își dorea. Soțul ei își amintește şi acum fiecare mic detaliu.

„Avea o bandă de catifea în jurul ei și aceste broderii din dantelă. Flori brodate dintr-un bumbac moale. Spatele ei avea chiar și o textură. În plus, m-a surprins cu o jachetă personalizată care era efectiv uimitoare, pe care și-a pus-o mai târziu, avea nişte franjuri nebune care îi atârnau de braţe”, a povestit el. „Mi-a amintit de prima noastră întâlnire”

Cei doi s-au cunoscut pe o plajă din New Jersey în 2017, acolo unde era sora lui Kelly, care se întâlnea cu prietenul cel mai bun al lui Anthony, urmând ca şi aceştia să se căsătorească. Kelly tocmai se întorsese dintr-o călătorie în Thailanda, iar Anthony se întorsese de la antrenamentele de judo din Tokyo.

„Auzisem multe despre Anthony de la sora mea când mi-a menţionat de prietenul lor orb. L-am întâlnit şi nu ştiam cu adevărat cât este de orb şi m-am gândit «tipul ăsta nu arată orb, orice ar însemna asta». Există un stereotip în mintea ta, ei bine el arăta ca oricine altcineva care se plimba pe plajă”, a povestit proaspăta mireasă.

Kelly a învățat tot mai multe tipuri pentru a-i crea experienţe tactile iubitului ei, viitor soţ, inclusiv modificând diferite lucruri din apartament pentru a deveni mai accesibil pentru el. Cei doi recunosc că au numai amintiri frumoase din ziua nunţii şi apreciază că oamenii au venit să le fie alături într-un moment atât de important.

Kelly Anne şi Anthony Ferraro

sursa: www.observatornews.ro

Cei mai buni parteneri de viață în funcție de zodie

Ei sunt nativii care au șanse aproape 0 să divorțeze. Află care sunt cele cinci zodii.

Caracterul și personalitatea lor, calitățile și deopotrivă defectele zodiilor sunt indicii puternice care ne arata dacă unele semne din horoscop sunt pregătite sau nu pentru pasul căsătoriei. Dacă nu vrei să ajungi în pragul divorțului, astroligii recomandă să ai mare grijă la zodia cu care intenționezi să formezi o familie. Află, în continuare, care sunt nativii care au șanse extrem de mici să divorțeze, scrie sinteza.org.

Cei mai buni parteneri de viață în funcție de zodie
Am pregătit pentru tine un top al celor mai potrivite zodii pentru căsătorie, zodii dispuse să facă orice compromis pentru a-și salva căsnicia și pentru a rămâne alături de partenerul lor toată viața. Dacă dorești să-ți întemeiezi o familie sau ești pe punctul de a face asta, specialiștii recomandă anumite compatibilități de zodii. Există nativi demni de o relație de lungă durată, cu care șansele de divorț scad considerabil, precum există și zodii mai libertine, care nu-și doresc să se simtă îngrădite și, prin urmare, evită căsătoria. Iată care sunt cele mai bune zodii pentru căsnicii de o viață.

Rac

Fie aceștia bărbați sau femei, se știe că nativii zodiei Rac sunt familiști convinși, tradiționaliști, conservatori și dependenți de părinți. Încă din tinerețe, imediat după ce au început să se simtă stabili pe propriile picioare, Racii sunt în căutarea unui partener de cursă lungă. Nu sunt adepții aventurilor, ci a relațiilor stabile și de lungă durată. Acești nativi se căsătoresc din dragoste și vor să trăiască alături de partenerul lor până ce moartea îi va despărți. Cu toate acestea, nativul zodiei Rac tinde să-l domine pe celălalt, având impresia ca acesta trebuie să-i rămână alături în orice condiții.

Racii vor oferi totul în căsnicie, vor fi niște părinți minunați și vor îndura inclusiv un partener infidel de dragul familiei.

Capricorn

Lângă nativul zodiei Capricorn te vei bucura de siguranță, stabilitate și echilibru, fiind un partener excelent pentru căsătorie, care știe să își protejeze familia. Acest lucru vine la pachet, bineînțeles, și cu mici sacrificii, cum ar fi faptul că trebuie să-i înduri ideile fixe, avariția, pasiunile sale plictisitoare și programul lung de somn. Exceptând aceste neplăceri, dacă vrei un partener care să-ți fie toată viața alături, atunci merită să te căsătorești cu un Capricorn.

Un Capricorn nu va lua în considerare divorțul decât dacă este profund rănit și înșelat. Va oferi mai puțină pasiune, însă va compensa prin stabilitate.

Fecioară 

Cei ce se căsătoresc cu un nativ din Fecioară știu că vor avea o căsnicie sigură, pe viață. De menționat însă că o Fecioară își alege cu mare grijă partenerul, căutând ca celălalt să-i semene cât mai mult, să-i împărtășească năzuințele și idealurile, ba chiar să aibă aceeși meserie sau același statut social. Acești nativi nu se îndrăgostesc peste noapte, făcându-și calcule chiar și atunci când vine vorba despre iubire.

Totuși, atunci când ajung să iubească cu adevărat, Fecioarele o fac pentru toată viața. Căsniciile lor se numără printre cele mai durabile din tot zodiacul.

Ei sunt nativii care au șanse aproape 0 să divorțeze
Dacă între zodia ta și cele menționate mai sus nu există o compatibilitate prea mare, mai ai o șansă la o căsnicie de durată, căci mai avem pe listă două zodii lângă care șansele de divorț sunt extrem de mici.

Balanță

O Balanță este un partener dedicat, un părinte atent și un suflet grijuliul și generos. În timp ce unii dintre reprezentanții acestei zodii își găsesc cu greu iubirea, alții se îndrăgostesc imediat, însă indiferent de situație, Balanțele fac totul pentru căsnicia lor. Un nativ din Balanță te va susține și te va sprijini fără rezerve, fiind capabil de orice sacrificiu pentru partener și pentru copii. Când vine vorba despre căsătorie, Balanța este una dintre cele mai bune zodii, putând îndura multe de dragul iubirii.

Balanțele nu se gândesc la divorț decât dacă mariajul lor se transformă într-un coșmar.

Pești

Cine a avut de-a face cu un nativ din zodia Pești știe deja că este familist, integru, un om serios și grijuliu, care își iubește copiii și părinții până la sacrificiul suprem. Peștii au foarte multe de oferit la capitolul dragoste și nu fac marele pas până nu sunt siguri că iubesc profund. Generoși, empatici, răbdători, săritori, muncitori și bine organizați, Peștii sunt parteneri ideali pentru căsătorie.

Șansele unui eșec în căsătorie sunt foarte mici alături de ei.

Astăzi, maestrul Gheorghe Urschi împlinește 69 de ani!
Articolul anterior
Patrick suferă de leucemie acută. Are nevoie urgent de ajutor!
Articolul următor