Tipsuri! Cum să organizezi o nuntă superbă cu bani puţini

Pentru a avea o nuntă ca în poveşti nu este neapărat să cheltuim o avere. Ideal este să încerci să fii cât mai practică şi să îţi pui mintea la contribuţie. Îşi vei da seama repede că o nuntă superbă este acea nuntă la care participă toate persoanele dragi şi care are impregnată amprenta ta, fiind un eveniment care te reprezintă şi care trebuie să iasă exact aşa cum îţi doreşti.

separator

home for brides wedding photography

O nuntă superbă trebuie să fie gândită în cele mai mici detalii. Totul trebuie să fie în perfectă armonie şi de acest lucru te poţi ocupa chiar tu cu câteva ajutoare.

Foarte important la o nuntă este ca muzica să fie pe placul tuturor, deci să fie cât mai multe genuri muzicale. Pentru a îndeplini acest lucru poţi apela la o formaţie de coveruri. Astfel, vei avea orice muzică îţi doreşti şi cu bani puţini, pentru că preţul unei trupe de coveruri nu este acelaşi ca şi al unui artist recunoscut. Trupele din prezent sunt foarte bine pregătite şi le poţi găsi prin intermediul agenţiilor de nunţi. Cu siguranţă vor fi la înălţimea aşteptărilor tale.

Pentru a nu cheltui foarte mulţi bani pe mâncare îţi recomandăm să organizezi un bufet suedez. Astfel, nu se va risipi la fel de multă mâncare cum se întâmplă de obicei la evenimentele mari. Invitaţii vor lua atât cât doresc şi ce îşi doresc. Bufetul suedez este şi un element frumos de decor, deoarece poţi să îţi laşi imaginaţia şi creativitatea să zburde şi să îl aranjezi chiar tu împreună cu familia sau prietenele.

La fel poţi proceda şi cu prăjiturile. Cu toţii ştim cât de la modă sunt acum candybar-urile şi cât de apreciate sunt de către invitaţi. Candybar-ul îţi oferă din nou ocazia de a impresiona prin creativitatea ta. Multitudinea de culori şi de arome pot deveni atracţia nunţii.

marturii-de-nunta-ieftine

Rochia miresei

Rochia este esenţială pentru orice mireasă. De obicei, tânăra va sta luni în şir să aleagă rochia perfectă pentru ea. Noi îţi dăm un sfat pentru a scăpa de preţurile exorbitante ale rochiilor de mireasă. Caută modelul care crezi că ţi se potriveşte cel mai mult şi apelează la o croitoreasă de încredere. Vei fi uimită de cât de bine te vei simţi în rochia ta de mireasă şi vei putea să schimbi oricând orice îţi doreşti la ea.

Perfecţiunea nu există, dar ai ocazia să îţi organizezi nunta aşa cum doreşti tu şi acest lucru este extrem de important. Evită să plăteşti oameni care să facă toată munca pentru tine deoarece la final s-ar putea să nu fi mulţumită de rezultate. Bazează-te mai mult pe tine şi pe ideile tale şi apelează doar la oameni de încredere pentru ajutor. Nunta ta va fi cu siguranţă superbă dacă totul va ieşi aşa cum vrei tu.

sursa: mireasa-perfecta.ro

Ksenia Sobchak a dezvăluit numele fiului!
Articolul anterior
Nășia nu este un act de văzul lumii! Iată ce dezvăluie preoții
Articolul următor
Alte articole interesante