Top 3 destinații ieftine pentru luna de miere

Atunci când luna de miere este planificată cu foarte puțin timp înaintea datei de plecare, este foarte posibil ca orice destinație să lase o gaură în buget. Însă dacă aceasta este planificată în avans, atunci călătoria ar putea costa mult mai puțin.

separator

Iată o lista de 3 destinații care nu îți vor cere un buget foarte mare.

Luna de miere în Lisabona, Portugalia

Portugalia oferă numeroase atracții turistice, atât pentru cuplurile dornice de explorare citadină. Vechiul cartier Alfama, cu labirintul său de străduțe strămte și amăgitoare sau cartierul Belem, gazda a unor lucrări semnate de Dali, Picasso sau Magritte vor fi surse infinite de bucurie. Lisabona este un oraș marginit de numeroase plaje, scăldate în apele cristaline ale oceanului.

Lisabona, Portugalia

Paris, Franța

Capitala franceză a fost decorul unora dintre cele mai frumoase povești de dragoste ale lumii și a fost martor tăcut la fericirea cuplurilor care și-au jurat iubire eterna aici. Cu siguranță acesta este Raiul cuplurilor pasionate de gastronomie și de vinuri, precum și un oraș de suflet pentru cei îndragostiți de artă.

Paris, Franța

Dubrovnik, Croatia

Peisajele superbe ale Croației au început să atragă din ce în ce mai mulți tineri căsătoriți pentru a-și petrece aici luna de miere. Pentru cei care vor să strabată orașul înainte să ajungă la plajă, Dubrovnik le va oferi o experiență interesantă care permite plimbarea pe zidurile înalte ale cetății, de unde puteți face fotografii spectaculoase. Are o viață de noapte activă și, ca atare, petrecăreții au ce sa facă aici.

Dubrovnik, Croatia

Fiica mai mare a Xeniei Borodina va fi o bonă de nota 10!
Articolul anterior
Rochia lui Keti Topuria a fost comparată cu o bucată de hârtie igienică!
Articolul următor
Alte articole interesante